Sivut

torstai 9. kesäkuuta 2016

Kesäloman puuhailua

Miulla oli tässä juuri muutama lämmin ja aurinkoinen viikko lomaa. Siis ihan hämmentää, kuinka hyvät kelit sattuikaan. Oleilin ulkona paljon ja yksi jos toinenkin ystävä on tiedustellut, että mistä ihmeestä rusketus on hankittu, heh! Se vaan tarttuu, kun on ulkona. Yleisurheilukentällä tuli viettyä paljon aikaa. Pidin treenejä nuorille sekä aikuisille ja lisäksi kävin itsekin muutaman kerran treenailemassa. Kiekonheitto, jossa itsekin aikoinaan jokusen vuoden kilpailin, on hauska laji edelleen. Se ei vaadi kropalta niin paljoa kuin vaikkapa juoksu tai jokin hyppylaji. Lisäksi kiekkoa on tosi mukava mennä nurmelle vaan höntsäilemään. Toki miulla oli matkassa mukana ihan heittokengät myös, koska pitihän sitä nyt vähän ringistä pästä heittelemään. Kiekot lensivät enenmmän tai vähemmän hyvin ja huonosti, siis ihan miten sattuu. Mutta ehkä ne metrit ei nyt olleetkaan ne tärkeimmät vaan se fiilis, lämpö, hikipisarat ja ulkona vietetty kiireetön aika.


Miulla on kesälukemisena nyt myös kaksi todella mielenkiintoista kirjaa, joista alempaa olen jo muutaman luvun verran ehtinyt lukea. Koukkuun jäin kyllä ja vastaan on tullut monta oivaa ajatusta, suosittelen! Pippa Laukan kirja Urheilulääkäri on puolestaan saanut yleisesti paljon kehuja ja siksi sen itsellenikin lainasin. Vielä en kuitenkaan ole ehtinyt sisällysluetteloa pidemmälle.
Miun lomaviikot päättyivät Helsingin reissuun, josta jäi kyllä oikein iloinen mieli. Suunnattiin pääkaupunkiseudulle jo perjaintaina ja nautittiin yksi yö hotellissa. Serkun ylioppilasjuhlat vietettiin ensin lauantaina päivällä ja illaksi suuntasimme ystävien luo kauniiseen Lauttasaareen. Oli kyllä onnistuneet juhlat, mukava ilta ja viikonlopun kruunasi herkullinen brunssi sunnuntaiaamuna Block by Dylan -nimisessä ravintolassa. Kaikki taidettiin olla sitä mieltä, että tämä oli lähes täyden kympin brunssi! Kotimatkalla poikettiin vielä Jätkäsaaren verkkokauppaan ja hups vaan, matkaan tarttui jäätelökone :D
Nyt olen takaisin töiden äärellä. Ulkona on hyytävän kylmä ja sataa eli varmaan sellainen normi alkukesän ilma. Yhtään en panisi pahakseni, vaikka nuo helteet palaisivat, mie nimittäin nautin ihan joka hikipisarasta!

Hikea, lämpöä, aurinkoa, loma ja kesähymy! Voisko nämä tilata jostain takaisin?! Oon kyllä kesäihminen, kertakaikkisesti!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti