Sivut

torstai 2. kesäkuuta 2016

Brunssi, aurinko ja ystävät

Vietettiin jälleen kerran Terhin ja Annan kanssa päivää brunssin merkeissä. Voisi kyllä vaan taas todeta, että olipahan aika täydellinen päivä ja seura kaikinpuolin <3 Ja vielä pienenä plussanna toki se, että aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, lämpöä riitti hieksi asti ja oma lomakin sattui mukavasti tälle viikolle. Näistä meidän brunsseista on kyllä tullut varmasti meille kaikille todella tärkeitä ja mieluisia hetkiä. Eikä brunssipöydän kokoaminen ole tuntunut koskaan miltään suurelta hommalta, päinvastoin! On kiva kokeilla uusia juttuja ja myös päästä maistelemaan ystävien ideoita. Jälleen kerran meidän pöytä kyllä notkui herkuista.
Kesän (ja kaupan tarjousten) kunniaksi mansikoita taisi olla mukana aika monessa paikassa. Ihan ei makeus ole vielä kohdillaan näissä ulkomaisissa, mutta kotimaan satoa odotellessa. Meidän brunssipöydästä löytyi muunmuassa mansikka-smoothie -jäätelöä, salaattia, hedelmiä, lohipullia + kastiketta, coktailpaloja, suklaista raakakakkua, minttupuffetteja ja päärynäjäätelöä. Siis aika täydellistä jälleen kerran. Olin itse tuonut minttupuffetteja ja lohipyöryköitä, niistä voisin postailla ohjeita myöhemmin ihan erikseen. Ohjeet eivät olleet omasta päästä, mutta niin makoisia olivat lopputulokset, että varmasti tulee tehtyä joskus uudestaankin. Yllä olevassa kuvassa on Terhin hauska idea smoothien pakastamisesta pikkuisissa vuoissa. Smoothiejädet olivat juuri sopivan kohmeisiä, että niitä oli mukava lusikoida suuhun.

Herkuttelun jälkeen hengailtiin vielä Terhin ihanalla pihalla, nautittiin auringosta ja vähän puuhasteltiin myös kukkapenkkien ja puupöydän maalinpoiston parissa. Illalla kotiin palatessa olo oli kyllä aika täydellinen. Onni on ystävät ja niiden kanssa vietetyt hetket <3Miun kahdelle lomaviikolle on sattunut aivan täydelliset ilmat. Olen viihtynyt ulkona paljon ja mukava rusketuskin on ihan huomaamatta kertynyt. Pian on jälleen paluu arkeen, mutta viikonloppuna juhlitaan vielä kaikkia valmistuneita!

2 kommenttia:

  1. Oli kyllä niin ihana päivä ja herkullinen brunssi <3 Melkein purskahdin itkuun, kun tulin illalla kotiin! Oon niin kiitollinen teistä :) <3 Nautihan vielä viimeisistä lomapäivistäsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat sanat, todellakin <3 Ja lupaan nauttia!!

      Poista