Sivut

keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Elämää etsimässä kysymysten äärellä

Tiedättekö sen tunteen, kun istut kotisohvalla ja siulla on juuri sillä hetkellä periaatteessa kaikki hyvin, mutta kuitenkin tunnet olevasi eksyksissä? Eksyksissä omassa elämässä, oman arjen keskellä. Hämmentävää, voisin sanoa! Miun elämässä on paljon hyviä asioita ja joka ikinen päivä olen sydämessäni kiitollinen niistä. Miulla on oma rakas, joka jaksaa kulkea vierelläni päivästä toiseen ja jakaa ilot ja surut <3 Ja on toki paljon muutakin, mistä olen kiitollinen. Mutta kuitenkin tunnen, että en tiedä mitä elämältäni haluan. En oikein tiedä mitä haluan tehdä tai olla. Ja on asioita, joiden toivon ja haluan muuttuvan. Tällaisessa epämääräisessä "tilassa" haahuilu tuntuu välillä aika raskaalta. En kuitenkaan osaa ottaa askeleita uuteen suuntaan, kun en oikein ole varma, mikä se suunta olisi.

kuva: www.thinkingportfolio.com

Selailen aina silloin tällöin Hidasta Elämää -sivuston blogikirjoituksia. Viimeksi silmiini sattui osumaan heidän verkkokauppansa ja ihan mielenkiinnosta kävinkin kurkkaamassa mitä sieltä löytyy. No löytyipä jotain minua niin paljon kiinnostavaa, että tilaus oli naputeltava: Voimauttavat kysymykset -kortit. Korttipakka sisältää 52 kaunista korttia, joissa jokaisessa on jokin kysymys.Kortit tupsahtivat eilen postiluukusta sisälle. Selailin pakkaa lävitse ja totesin, että moniin kysymyksiin olisi halunnut osata vastata, mutta juuri sillä hetkellä en tiennyt mitä niihin olisin vastannut. Ajattelin käydä näitä kysymyksiä lävitse hiljalleen, yksi kerrallaan. Ehkä kirjoitan niistä nousseita ajatuksia ylös tai sitten annan niiden vain lipua mielessäni. Tätä matkaa näiden korttien parissa en ajatellut suorittaa. Matka etenee itsekseen juuri sillä tahdilla kuin haluaa, jos on edetäkseen. Enkä löydän uusia teitä, oivallan jotain uutta tai saan jonkin varmuuden siitä, minne haluan jatkaa. Tai sitten en. Mutta ei kai tästä haittaakaan ole ja kauniitahan nuo kortit ainakin ovat. Ehkäpä ne päätyvät tauluksi kodin seinälle, sitten joskus.


Kaikin puolin ihanaa viikkoa sinulle. Nauti elämäsi iloista, niin pienistä kuin suuristakin! Uskalla ottaa askelia kohti tuntematonta, uskalla lähteä tutkimaan uusia polkuja. Voit yllättyä, mitä kaikkea uutta ja ihmeellistä sieltä voikaan löytyä.
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti