Sivut

maanantai 7. joulukuuta 2015

AamurakkauttaResepti kiireettömään aamuun (miun makuun)

Nautiskele herättyäsi hetki sängyssä aamun raukeudesta.
Sytytä kynttilöitä.
Avaa radio tai kuuntele jotain aamuun sopivaa musaa.
Keitä laadukasta kahvia (paljon!)
Hae päivän lehti.
Valmista herkullista aamupalaa.
Istahda aamupalan, lehden ja kahvin kanssa pöytään.
Nauti rauhassa.


Mie niin rakastan sitä, kun aamulla ei ole kiire minnekään. On rauhallista ja vähän hämärää. Saa istua aamupalan kanssa vaikka kuinka pitkään. Mie jopa mielelläni herään vaikka kelloon ihan sen vuoksi, että saan aamulla olla rauhassa tarpeeksi pitkään. Pääasiassa nämä rauhalliset aamut ovat miulle kyllä viikonlopun luxusta. Viime viikonlopun aamujen herkullinen aamupala oli kurpitsapuuro, jota jo aiemminkin tein. Ei siinä mitään erikoisempaa ollut kuin raastettua kurpitsaa puuron seassa, mutta hyvää tuli ja mukavan pirteän väristäkin.


Onneksi joulu ja LOMA lähetyvät kovaa kyytiä. Sitten on paljon aikaa rauhoittumiselle ja aamuista pääsee nauttimaan monena päivänä.


 

2 kommenttia:

  1. Aamufani täälläkin! :) Erityisesti näin joulun alla fiilistelen aamuja entistäkin enemmän, ja suunnilleen suosikkiaamu vuodesta miulla on jouluaatto. Silloin laitan yleensä aina kellon soimaan pikkuisen ennen kuin tiedän muiden heräävän ja napsautan joulukuusen kynttilät päälle. Niiden valo riittää just siinä hetkessä ja fiilis on aina jotenkin niin uniikki ja jotenkin ihan taianomainen <3

    VastaaPoista