Sivut

maanantai 21. syyskuuta 2015

Laatuaikaa

Tätä viikonloppua oli odotettu jo pitkään, sillä liput Pekka Simojoen ja Higher Ground Praisen konserttiin Tampere-taloon oli hommattu hyvissä ajoin kesällä. Vaikka koko suomen julkinen liikenne oli varsin pysähdyksissä perjantaina, pääsin onnellisesti tilausajobussilla seurakunnan kanssa konserttipaikalle. Tampere-talo oli lähes loppuun myyty ja tunnelma sen mukainen. Suurin osa biiseistä oli itse asiassa sellaisia, joita en aiemmin ole kuullut. Rakastuin kuitenkin jokaiseen niistä <3 Konsertin ensimmäisellä puoliajalla lavan valtasi Higher Ground Praise -ryhmä sekä TriSis -yhtye. Toisella puoliajalla lavalle asteli itse Pekka Simojoki kitaransa kanssa, konsertin loppupuolella myös Higher Ground Praise -yhtye liittyi vielä mukaan. Tunnelma lavalla oli aivan mahtava ja nautimme siskoni kanssa konsertin jokaisesta sekunnista. Mieleeni jäi vahvasti pyörimään Pekka Simojoen sanat: "Evankeliumilla ja musiikilla yhdessä on suuri voima". Yhdyn tähän, todellakin!Viikonloppu jatkui leppoisassa, rauhaisassa ja niin rakkaassa sisarusseurassa. Lauantaina aurinko paistoi ja päätimmekin lähteä ulos pyöräilemään. Tuuli oli melko navakka, mutta eipä se menoa juuri haitannut, kun rauhakseltaan pyöräilimme noin 30 km pituisen lenkin kaunista Pyhäjärveä ympäri. Reitti kiemurteli hiekkateitä ja asfalttia. Välillä ajoimme ihan järven rantaa ja välillä sukelsimme asuinalueiden siimekseen ja ihailimme kauniita taloja. Koko reitti oli oikein hyvin merkitty ja hyväkuntoinen. Välillä pysähdyimme kuvailemaan ja ihailemaan maisemia. Pyöräilyssä on kyllä kävelyyn verrattuna suuri etu se, että paljon enemmän tulee nähtyä hienoja paikkoja, kun pyörällä voi liikkua pidemmän matkan.

Lähtökuopissa.

Aina ei oltu ihan kartalla, mut ei me oikeasti uimassa käyty!

Kaunis Pyhäjärvi.Mukavan pyöräilyn lisäksi rentouttavaan viikonloppuun mahtui vielä vierailu kirkossa valtakunnallisen UskonYö -tapahtuman merkeissä. Siellä etenkin Peter Joukaisen kauniit biisit koskettivat kovasti. Myöskin urkumusiikkiin tehty tanssisoolo alttarin edessä esitettynä oli oikein hieno. Pääasiassa en urkumusiikista oikein välitä, mutta tassiin yhdistettynä sitä tuli kuunneltua ihan eri tavalla. Illalla höpöteltiin siskon kanssa niitä näitä ja pohdittiin tulevaisuutta. Sunnuntaina ennen kotiin lähtöä käytiin vielä vaarin luona vierailulla ja yhdessä palvelukodin ruokalassa lounaalla. Nämä ovat tärkeitä hetkiä, joihin arjen keskellä on ihana aina palata.

Iloista viikkoa syksyisen harmaan sään (ainakin täällä Kouvolassa) keskelle! Kiitos, kun kävit lukemassa :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti