Sivut

torstai 24. syyskuuta 2015

Kahvinautinto

Joe et vielä ole tiennyt, että nautin suuresti hyvästä kahvista, niin nyt tiedät. Erityisesti tykkään makukahveista, joita laitan lähes aina tummapaahtoisen kahvin sekaan. Niin, tavallisena kahvina mulla on aina tummapaahtoista kahvia. Makukahveja oon pääasiassa ostanut Helsingin Stokkan Herkusta, koska siellä ne vaan on taivaallisen hyviä ja jauhetaan aivan mun silmien alla. Takuulla tuoretta tavaraa siis. Kahvit säilytän aina jääkaapissa tiiviissä lasipurkissa (en tiedä onko oikein vai väärin...), koska silloin ne musta pysyy parhaimpana ja aina kannen avatessa tulee tuoreen kahvin tuoksu nenään.

Mun makukahvivarasto alkoi huolettavasti olla lopuillaan. Viime viikonloppuna olin Tampereella ja tulikin sitten mieleen, että olisikohan siellä jotakin kahvikauppaa, jossa voisin vierailla. Ja olihan siellä, nimittäin Mokkamestareiden liike Verkatehtaankadulla, aivan keskustassa siis.
Kävelimme siskoni kanssa sisälle kauppaan, ihana kahvin tuoksu tulvahti nenään välittömästi. Katselin ensin hetken ympärilleni, kunnes suunnistin kahvihyllyjä kohti. Stokkalla makukahvivalikoima on pääasiassa ollut 5-10 eri laatua, mutta täällä niitä oli yli 15, Huh!! Meinasi ihan tulla valinnan vaikeus, kun tajusin etten kaikkia makuja voi ottaa mukaani, hihii!Päädyin sitten jauhattamaan itselleni vanhaa tuttua ihanaa Banana-Nut-Toffeeta. Sitten valitsin ystävänkahvin, jossa on pähkinän ja karamellin aromeja. Ja kolmanneksi mansikkakahvi, se vaan kuulosti niin ihanalta. Viikonloppua kohti kun mennään, niin tiedossa on siis nautinnollisia kahvihetkiä uusien makujen parissa.Arjen pieni luxus tekee ihmeitä ja pienet nautinnot kuuluvat miun rutiineihin :) Nautinnollisia kahvihetkiä (tai teehetkiä) koleisiin syyspäiviin juuri sinulle!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti