Sivut

torstai 18. kesäkuuta 2015

Pieniä hetkiä ja kauniita asioita

Joskus on hyvä hetkeksi vaan pysähtyä ihmettelemään kaikkia iloisia hetkiä ja asioita, joita elämässä on juuri tällä hetkellä tai joita päivään on mahtunut. Niitä nimittäin mahtuu kyllä ihan jokaiseen paivään, mutta usein suurin osa niistä unohtuu nopeasti, etenkin jos päivä muuten ei tunnu parhaalta. Tällä hetkellä on ihanaa aamuisin herätä valoon ja useina aamuina myös auringonpaisteeseen. Olen muutaman iltana myös saanut pyöräillä kirkkaassa ilta-auringossa kotiin. Kauniinpaa ei juuri nyt ehkä edes olekaan. Ja vaikka sää ei (vielä) kovin kesäinen olekaan, niin iloitsen ettei tarvi käyttää toppavaatteita :)

Äidin luona käydessäni ihailin hänen asunnon pieniä kauniita yksityiskohtia. Niistä tulee hyvä mieli vieläkin, kun katselen kuvia.


Tämä on muuten ovistoppari, voiko suloisempaa enää ollakaan?! :)

Tulin viime viikonloppuna myös hyvin onnelliseksi siitä, kun pääsin tekemään pienen kävelyn lapsuuden maisemiin. Ihana kaunis vesijärvi, vilpoinen vesi ja kaunis maisema. Niin monta iloista muistoa tuli mieleen, etenkin niiltä ajoilta, kun vielä kilpamelontaa harrastin ja viiletettiin ympäri Vesijärveä treenien merkeissä. Vähän tekisi kyllä mieli päästä koittamaan, vieläkö sitä kilpurilla pysyisi pystyssä....Olen muuten joskus lapsena uinut tuolta vastarannalta tähän kohdille missä kuvassa seison.


Hyvä aamupala ja kahvi tekevät minut poikkeuksetta iloisiksi. Kahvi tosin ei ole ollut kovin täydellistä viime aikoina, koska en ole päässyt täydentämään tyhjää makukahvivarastoa Helsingin Stokkalle. Ja juu, tiedän et niitä makukahveja sais muualtakin, mutta kun ne nyt vaan on parhaita Stokkalla. Piste.Juhannussää ei näytä ainakaan perjantain osalta kovin lupaavalta, mutta mökille mennään, satoi tai paistoi. Jos ei muuta, niin sadetanssia sitten ainakin voi harrastaa. Kiitos loma, että tulit, olin kaivannut kovasti. Aion nauttia pienistä asioista ja hetkistä, nukkua pitkään (olen kyllä varma ettei onnistu), ottaa päiväunia ja olla NIIN lomalla ensi viikon!!

2 kommenttia:

  1. Whiiii, ilopostaukset leviävät! Mahtavaa että säkin jaoit ilonaiheesi meille muille :) edelleenkin tuo sadetanssi kuullostaa ihan huikealle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja ei muuten tarvinut sadetanssia, aurinko paistoi, nautin olostani bikineissä ja käräytin hartiat, hihii!! Mut sadetanssia sit joku muu kerta varmasti!

      Poista