Sivut

maanantai 29. kesäkuuta 2015

Niin Lomalla

Kuulin, että juhannuksena oli satanut, oli kylmä ja oli märkää. Mutta arvatkaapas mitä, eipä ollut asiat näin Virolahdella. Juhannusaatto oli lähes sateeton, sade tuli oikestaan vasta illalla, kun saunaan oltiin menossa. Lauantaina ja sunnuntaina tarkeni lomailla bikineissä, hartiat paloivat, oli lämmin. Eipä voinut kyllä juhannuskeleistä tällä kertaa valittaa. Toki se lämpö olisi saanut jatkua vielä seuraavallekin viikolle, koska lomallahan sitä oltiin. No mutta nyt sitten näyttää soipivasti ilmat lämpenevän, kun työt jälleen alkoivat. Onneksi sitä ehtii sitten iltaisin vielä töiden jälkeenkin nauttia auringosta.
Omalla mökillä rentoutuminen on kyllä ehkä parasta! Juhannuksen aikana tuli grillattua monta kertaa, syötyä jätskiä, nautittua suklaakahvia, pyöräiltyä, kastauduttua meressä, yleisurheiltua, nukuttua sekä ihan vaan oleiltua ja nautittua. Akut täyttyivät ihan huomaamatta ja mökillä olisi viihtynyt vaikka kuinka pitkään! Muut menot kuitenkin kutsuivat ja palasimme kaupunkiin, jossa loppuloma sitten vierähtikin varsin nopeasti.

Kuva: Marko

Kuva: Marko
Kuva: Marko

Kuva: Marko

Grillissä valmistuvat kasvis-juures -nyytit ovat muodostuneet suosikiksi ainakin meidän mökillä ja niitä on nyt useampana kertana tehtykin. Folioon vaan mieleisiä aineksi, suolaa ja vähän voita. Tulee aika tavattoman hyvää ja sopii lihojen kaveriksi erinomaisesti.

Kuva: Marko

Kuva: Marko

Kuva: Marko

Kyllä iskä osaa tämän homman! Kuva: Marko

Kuva: Marko

Kuva: Marko

Ja lopuksi "perinteiset" kesän kaivokuvat.

Kuva: Marko

Kuva: Marko

Kuva: Marko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti