Sivut

keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Juhlahumua eessä ja takana

Tämä alkukesä on oikeastaan aika täynnä juhlia: synttäreitä ja häitä. Ensin piti olla vain serkkuni häät, mutta sitten tulikin yhden kaverin häät ja toisenkin ja yhdet synttärijuhlat ja toisetkin. Että kesäviikonloput menee jonkinmoisessa juhlahumussa. Ja vielä kun väliin mahtuu juhannus, niin alkaa juhlakiintiö aikalailla täyttyä. Kivaa kyllä toisaalta nähdä sukulaisia ja tuttuja, mutta rehellisesti kaipaisin vapaata viikonloppua todella paljon. Tuskin silloinkaan kotona sohvalla makaisin, mutta ei ainakaan tarvisi reissata ympäriinsä. No mutta onneksi pian on juhannus ja siitä alkaa pieni, yhden viikon, kesäloma. Loput lomat sitten heinäkuussa.

Häissä oli hääbingo, jonka yhtenä kohtana oli #selfie. Ja pitihän tämä toteuttaa, jottai sai bingolappuun yhden raksin lisää :) Häähumuiset siskokset tässä hyvinkin sumuisessa kuvassa.Häissä oli myös karkkibuffet, joka sai etenkin nuorison liikkeelle heti auetessaan. Ja itsenihän luen tähän joukkoon nuoriso tietenkin, saatoin syödä ehkä muutaman karkin (ööh....kröhm...) :) Taisipa hääpari aavistella, että tällainen voisi olla juhlavieraiden mieleen.Kun nyt kerran kesä on juhlia täynnä, niin vähän pitää itsekin prinsessaleikkejä leikkiä, joten kävin sitten ottamassa kesäkynnet. Laitatin Biosculpture geelikynnet Kouvon keskustassa Hius & kauneus MariS:ssä. Pidennyksiä ei ainakaan tällä kertaa tehty, geelit laitettiin vain omien kynsien päälle. Toiveena oli vaalenapunaista, kukkia ja kimmalusta eli kunnon prinsessameininki <3 Sain mitä tilasin, olin kovin tyytyväinen ja varasin jo kynsihuollonkin heinäkuulle. Katsellaan mitä kivaa silloin keksitään, ehkä jotain vähän pirteämpää.


Vaikka viikonloput ovat menneet juhlatunnelmissa, niin sunnuntain pannareista ollaan pidetty kiinni kynsin ja hampain. Kiteeltä sain kotiinviemisiksi mansikoita, jotka ovatkin päätyneet muunmuassa näiden pannareiden täytteeksi. Ja kesäkurpitsa on jälleen palannut arkeen mukaan, kun sen hinta alkaa taas olla kaupassa kohtuullinen. Näissä pikkuisissa pannareissa on munien, kookosjauhon, leseiden, leivinjauheen ja maidon lisäksi kesäkurpitsaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti