Sivut

maanantai 25. toukokuuta 2015

Viikonlopun iloja Helsingissä

Ensi kesänä järjestetetään suuri voimistelutapahtuma Helsingissä. Kaupunki täyttyy tuhansista voimistelijoista, jotka saapuvat paikalle ympäri maailman. Tapahtuma tarjoaa voimistelun koko kirjon ja luvassa on varmasti toinen toistaan upeampia esityksiä koko viikon ajan. Osa tapahtumista on maksullisia, mutta paljon näkee ja kokee ihan ilmaiseksikin. Ja tämä kaikki siis Helsingissä 12-18.7.2015 (kotisivuille). Osa kenttänäytöksistä on samoja, mitä pari vuotta sitten Lahdessa Sun Lahti -tapahtumassa esitettiin, mutta luvassa on myös paljon uusia esityksiä.

Sun Lahti tapahtumasta kesältä 2013. gymnaetrada.fiOlen itse mukana suuressa kenttäohjelmassa nimeltä Valkea lintu. Ohjelma esitettiin ensi kertaa Lahdessa ja on mukana myös kesällä Gymnaestradassa kahdessa kenttänäytöksessä. On kyllä huisin hienoa saada olla olla mukana ja viettää yksi kesäinen (toivon niin) viikko Helsingissä. Aion kyllä todella ottaa kaiken ilon irti tuosta viikosta ja käydä katsomassa monia esityksiä.

Lauantain harkkojen jälkeen jäin vielä viettämään laatuaikaa äidin kanssa. Kävimme katsomassa Tero Saarisen koreografioiman tanssiesityksen Morphed kansallisteatterissa. Esitys oli jälleen taattua laatua ja nautimme siitä kovasti. Ei voinut kuin ihailla sitä tanssijoiden virtaavaa liikettä, jossa yksikään osa kropasta ei jäänyt unholaan, vaan tanssijan kroppa oli liikkeessä mukana varpaista sormenpäihin asti.

www.kansallisteatteri.fi

www.hs.fi
Sunnuntaina käytiin myös testaamassa Cafe Köketin brunssi. Olisin halunnut laittaa tännekin jotakin kivoja kuvia, mutta jotenkin ottamani kuvat eivät nyt kyllä oikein herkullisen näköisiä ollut, vaikka ruoka olikin hyvää. Köketin brunssi maksoi 25 €. Paikkana kahvila oli todella rento ja sopii lapsiperheillekin. Brunssiin kuului aika perus aamupala juttuja. Leipä oli itse leivottua. Jälkkäripöydässä oli lettuja, joihin sai sitten täytteeksi laittaa vaikkapa suklaata ja marjoja. Ehkä hieman kallis hinta suhteessa tarjontaan, eikä kuoharikaan kuulunut hintaan. Mutta ei missään nimessä huono paikka :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti