Sivut

keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Pannukakkuja ja mössökakkuja

Vaikka ruoka periaatteessa on vain energiaa kropalle, niin mulle myös ruuan ulkonäkö on tärkeä. Jos vähänkin on aikaa, niin tykkään koota annokseni niin, että se on kauniin näköinen. Silloin sitä tulee oikeasti nautittua ruuasta enemmän, rauhoituttua poöydän ääreen ja keskityttyä myös maistelemaan tarkemmin. Eväänä miulla kulkee kyllä usein kaiken maailman mössöjä, joiden ulkonäkö on kaukana herkullisesta, vaikka maku olisikin kohdillaan. Pellavansiemenrouhe on ainakin yksi sellainen varma tapa saada ruoka näyttämään ei niin herkulliselta. Toinen on balsamico, joka usein tekee salaatista kurjan näköistä, etenkin jos salaatti pyörii vielä eväsrasiassa.

Harvemmin kuitenkaan kasailen annoksia ihan vaan sen takia, että saisin hyviä kuvia. Se on miulle toisarvoinen juttu. Nautin siitä, että voin syödä kauniin annokseni ja jos muistan ottaa kuvan, niin otan. On toki mukava laittaa blogiin herkullisennäköisiä kuvia onnistuneista annoksista. Aina ei kuitenkaan mene kaikki ihan putkeen ja silloin pannarit näyttää lähinnä kaaoskasoilta.



Kun pannari menee jo pannulla ihan mössöksi, niin on aivan sama miten täytteet päälle heittää, koska lopputulos on kuitenkin kaukana herkullisesta :) Mutta hyvää oli tuokin kasa ja pannarin hajoamisesta syytän pannua, joka oikesti oli tajuttoman huono. Vinkkinä pannareiden paistoon on maltillinen lämpötila ja hyvä pannu. Seuraavat kuvat ovat niitä onnistuneempia yksilöitä.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti