Sivut

maanantai 5. tammikuuta 2015

Jouluisia tunnelmia lomalta ja katse tulevaan

Niin se vaan vierähti sekin joulu ohitse ja taisi tuossa vuosikin vaihtua. Yritettiin kyllä uuden vuoden aattona sitkeästi pysyä heräillä kahteentoista asti, mutta puolisen tuntia ennen h-hetkeä oli vaan luovutettava ja todettava, että kai se vuosi vaihtuu ihan itsestään :) Sädetikkujakin (sellaisia isoja) piti pari rasiaa vuoden vauhtuessa poltella, mutta homma jäi kyllä vähän vaiheeseen. Yhden poltin saunan jälkeen ja muut jäivät odottelemaan tulevia vuosia. Joulu meni erittäin rauhallisissa merkeissä Kiteellä pakkasen, lumen ja hiljaisuuden keskellä. Oli niin ihanaa ja rentouttavaa, juuri sitä kaipasinkin <3

Tämä Markon äidin leipoma juustokakku oli Taivaallista!!

Joulun pyhinä tuli lähinnä makoiltua sohvalla, syötyä ja vähän ulkoiltua. Joulupäivän kävelylenkki raikkaassa pakkasessa auringon paistaessa oli kyllä jotain täydellistä. Mitään ääniä ei kuulunut mistään, oman sydämen sykkeen ja hengityksen kuulin. Ei sellaista hiljaisuutta pääse usein kokemaan. Kaunis luminen maisema levittäytyi joka puolelle ja auringonsäteet tekivät kaikesta vielä vähän kauniimpaa.

Kotiin oli kuitenkin myös oikein mukava palata ja muutaman päivän ehdin töissäkin käydä ihmettelemässä joulun jälkeen. Ihanaa, että loma jatkuu kuitenkin vielä loppiaiseen asti. Pitkät yöunet ovat kyllä maittaneet ja vähän sellainen olo on, että voisi tuo loma vaikka vielä vähän pidempäänkin jatkua. No ehkä pitää mennä välillä töihin, niin sitten voi taas lomailla myöhemmin lisää.


Terve täältä ilmasta!Lumessa temmellys otti välillä koville...


Mitään uudenvuodenlupauksia en varsinaisesti tehnyt, ne ehtivät vuoden varrella kuitenkin unohtua. Tulevalle vuodelle on kuitenkin tiedossa paljon kaikkea kivaa. Meidän yleisurheiluryhmän hallikauden kisat alkavat pian ja onkin mukava nähdä mitä syksyn treenit ovat saaneet tytöissä aikaiseksi. Keväällä olisi myös tarkoitus aloittaa suorittamaan SUL:n yleisurheiluvalmentaja -koulutuksia. Käyn nyt kaksi ensimmäistä keväällä ja sitten katson koska nuorisovalmentajatutkintoa pääsisi suorittamaan. Kesällä vietän yhden viikon Helsingissä Gymnaestrada voimistelutapahtumassa. Olen itse mukana yhdessä kenttäohjelmassa, joka esitetään kahteen kertaan. Tuon viikon aikana Helsingissä on todella paljon kaikkea nähtävää ja koettavaa voimistelun parissa. Kesällä Houtskarin ihana tanssileiri odottaa myöskin jälleen. Muutama tanssiesitys oli myös Helsingissä tässä kevään aikana tiedossa, hienoa päästä katsomaan lisää Tero Saarisen tuotantoa.

Paljon on siis jo tiedossa kaikkea kivaa. Koska loppusyksy meni viikonloppujen osalta hyvin paljon reissussa haluan yrittää pysyä ainakin alkukevään mahdollisimman paljon kotona. Tiedän kyllä, että olen mestari keksimään koko ajan kaikkea menoa ja täyttämään kalenteria, mutta jos nyt vaikka osaisin hetken olla vain kotosalla ilman suunnitelmia :) Katsotaan miten käy....

Iloa, onnea ja uusia kokemuksia myös sinun vuoteesi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti