Sivut

tiistai 9. joulukuuta 2014

Hiljaiseloa

Vaikka kaikenlaista on tullut tässä viime aikoina puuhattua ja viikonloput ovat vierähtäneet aina jossain muualla kuin kotona, niin jotenkin tuntuu, että muuten elämä on kyllä vähän sellaista hiljaiseloa. Olisi kauheasti kaikkea mitä haluaisi tehdä ja puuhata, mutta sitten iskee aina sellainen jäätävä "en jaksa, en jaksa ollenkaan" -fiilis. Just nyt tuntuu, että on aika monta sellaista asiaa, jotka aiheuttaa jonkinlaista väsymystä, tyytymättömyyttä ja aikaansaamattomuutta. Ja tuo pimeys ja sadekelit eivät todellakaan auta asiaa yhtään. Haluaisin aamuisin vaan jäädä sohvalle makaamaan ja juomaan litroittain kahvia. Töihin lähtö vähän aina kiukuttaa, koska en koe viihtyväni nykyisten töiden parissa. Työpaikka on mahtava (siis kaikki joustavuus, työkaverit, yms.), mutta se ei valitetttavasti korvaa sitä, että työt tuntuu pakkopullalta. Mie en ole sellainen ihminen, että pystyisin vain menemään töihin, tekemään työt ja lähtemään kotiin sen enempää miettimättä onko työ sisällöltään mielekästä. En kuitenkaan ole valmis jättämään näitä hommia ainakaan kokonaan. Mielessä pyörii kaikenlaisia suunnitelmia, jotka useat liittyvät (yllätys, yllätys) liikunta-alaan. Kevään tässä nyt ainakin mietiskelen vielä....Töissäkin jaksaisi varmaan paremmin, kun tietäisi, että illalla odottaa mukavia tanssitunteja, hauskoja salitreenejä tai rauhallisia lenkkejä raittiissa ilmassa. Mutta, sellaiset ilot ei minua tällä hetkellä odottele. Lenkkeillä en juurikaan pysty, koska akillekset ovat ihan kauhessa kunnossa. Yksi lenkki silloin tällöin ja siitä joutuunkin sitten palautumaan viikon jos toisenkin. Itsenäisyyspäivänä pystyin kuitenkin juoksemaan hyvän ystäväni kanssa kevyen lenkin ja siitä olen kovin iloinen. Muutenkin itsenäisyyspäivä ja viikonloppu menivät rauhallisessa ystäväseurassa. Hyvää ruokaa perinteitä kunnioittaen ja linnanjuhlien pukuloistoa ihaillen, oli rentouttavaa!

Kaalikääryleitä! Ei menny ihan ohjeen mukaan, mutta hyvää tuli.


Tanssitunnit ovat viime aikoina olleet lähinnä esitykseen valmistautumista. Mukava päästä lavalle, vaikka viikonlopusta tuleekin varmasti rankka, sillä viisi esitystä pitäisi jaksaa painaa läpi. Huh, tsemppiä vaan kaikille kanssatanssijoille!! Vähän on omasta tekemisestä epävarma olo kaiken suhteen eikä lavalle varmaan pysty astelemaan kovin varmana omasta tekemisestä.... Mihin kaikki aika ja harkkatunnit ovat kadonneet? Pienen lisähaasteen tähän soppaan tuo kipeiden akillesten lisäksi miun ranteet, jotka tälläkin hetkellä ovat kipeät. Älkää kysykö miksi tai miten ne ovat kipeiksi tulleet, mie en todellakaan tiiä. Mutta eivätpä ne valittamalla parane, pitää vain toivoa, että vähän tokenevat viikonlopuksi. Aion kuitenkin tehdä lavalla parhaani ja nauttia, se riittää <3Joululomaa odotan jo todella paljon. En niinkään sen joulun takia vaan sen LOMAN! Töissä pitää kyllä joulun jälkeen käydä, mutta sitten taas loppiaiseen asti ehtii kotoilla. Valkeaa joulua lähdemme etsimään Kiteelle. Uskon, että hieman kadoksissa oleva joulufiilis löytyy sieltä aivan varmasti <3 Toki joulua on tässä viime aikoina tullut fiilisteltyä piparkakkumausteen, kanelin ja glögin avulla. Rahkat ja puurot maistuvat tällä hetkellä aika jouluisilta. Riisipuuro on miun ehdoton suosikki jouluherkku ja sitä teen varmasti vielä tässä ennen jouluakin. Jouluherkkuja kun on jouluna sitten muutaman päivän popsinut, niin varmasti tulee jo ikävä tavallista arkiruokaakin (eli pannareita!!)


Uimahalli ja kuntosali taivat olla nyt tällä hetkellä ne paikat, joista treeni-ilo löytyy. Uimahllissa pystyy onneksi tekemään paljon muutakin kuin uimaan, usein vain mielikuvitus on rajana. Salillakin pystyy välttelemään akillesten ärsyttämistä hyvin helpolla. Ehkäpä tässä joulun aikana voisi asettaa itselleen sellaisen pienen kehonhuoltohaasteen :) Joulun vieton ajattelin ainakin aloittaa käymällä hieronnassa jouluviikolla, se olkoon joululahja kropalleni.Pimeydestä kohti valoa, sillä pianhan se alkaa taas päivä pidentymään. Tsempillä kohti edessä odottavaa lomaa ja joulun rauhaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti