Sivut

torstai 27. marraskuuta 2014

Mamma Mia Mikä Show

Päästiin tiistaina nauttimaan Svenska Teaternin Mamma Mia -musikaalista ja vieläpä ihan VIP-lipuilla. Sukulaisella oli käynyt aika moinen tuuri, kun oli voittanut 10 kpl paketin VIP-lippuja. Ja myöhän oltiin tietenkin kovin iloisia ja kiitollisia Markon kanssa, että saimme sitten kutsun esitykseen. Kauhean usein ei ole kyllä tullut musikaaleissa vierailtua, joten tämä oli senkin puolesta erityisen mieluinen tapahtuma. Svenska Teatern on mukavan pieni ja tunnelmallinen. Meillä oli todella hyvät paikat, ei varmaan parempia olisi voinut ollakaan. Istuimme alimmalla (permannosta siis seuraava kerros ylös) parvella ihan eturivissä ja sieltä näkyi kyllä koko esitys todella hyvin. Esityshän oli tietysti ruotsinkielinen, mutta se ei juuri haitannut, koska laulua oli niin paljon ja saimme myös tekstityslaitteet käyttöön. Esitystä on kehuttu paljon ja käsittääkseni se on kyllä ollut aika loppuunmyytykin! Ja olihan se hyvä, todellakin. Esityksen aikana päästiin nauttimaan yhteensä 22:sta ABBA:n klassikkohitistä. 

Aika "kätevä" peili, sanoisin...

Esityksen lisäksi iltaan kuului muutakin mukavaa, olimmehan VIP! Ennen esitystä herkuteltiin buffet-pöydän antimista (salaatteja, kanaa, lammasta, piirakkaa), joihin kuului ruokien lisäksi tietysti viiniä ja shampanjaa(!). Väliajalla oli vielä tarjolla kahvia ja pieniä suklaaherkkuja, namskis! Ja vielä kun esityksen jälkeen pääsi kääriytymään hotellin (ei kuitenkaan kuulunut lippujen hintaan...) pehmeisiin lakanoihin, niin voisi todeta, että aika täydellinen ilta ja mukava irtiotto arjesta. Seuraavan päivän vietimme vielä Helsingissä kaupoissa kierrellen ennen kuin illaksi palasimme kotiin.Ensin oli 2 herkkua, mutta....

sitten niitä ilmeistyikin yhtäkkiä jostain lisää!!


Tehokkaasti kävin vielä keskiviikkona illalla salilla, mutta olipas vaan kamala ruuhka. Huh! Taidan jatkossa vältellä kyllä iltasalia aika tehokkaasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti