Sivut

maanantai 15. syyskuuta 2014

Hyvä viikko, paha viikko.

On niitä hyviä viikkoja, kuten syyskuun ensimmäinen viikko osaltani. Sitten on niitä kamalia viikkoja, joiden vain toivoo päättyvän mahdollisimman nopesti, jotta voi jälleen aloittaa maanantaina puhtaalta pöydältä uuden viikon iloisella mielellä. Viime viikko oli kyllä kurja ja tuntui, että yhdestä vastoinkäymisestä seurasi aina seuraava ja lopulta kierre olikin valmis. Myöhästyneitä junia, sairaslomapäiviä, työpaikan kaaos ja kipeytynyt kyynärpää. Olin ihan kuutamolla tanssitunneilla eikä mun rakkaat harrastukset tuottaneet juurikaan iloa. Ja töissä onnistuin aiheuttamaan vaan lisää sotkua. Hip, Hei, Hurraa!!
Lauantaina herätessä päätin, että tämä kurjuus loppuu kyllä tähän. Vaikka miun Mac ja iPad vielä aamulla yrittivätkin kovasti aiheuttaa ärtymystä olemalla toimintakyvyttömiä yhdessä, en antanut asian pilata hyvää fiilistä, joka oli alkanut mieleeni palata. Viikonloppu menikin sitten oikein mukavissa tunnelmissa. Lauantaina muutamat balettitunnit ja venyttelyä, sekä niiden päätteeksi herkullinen lounas kummitädin luona. Illalla ehdittiin vielä Markon kanssa loikoilla sohvalla elokuvaa katsellen.
Sunnuntaina oli aivan mahtava auringonpaiste ja kävin vähän ulkona kävelemässä ja kuvailemassa (siis yritin kuvata, mutta lopputulos oli, no pitää vielä harjoitella). Illalla miulla oli Terhin kanssa salitreenit, jotka todella piristivät! Mikä olisikaan hauskempaa, kuin tehdä 100 askelkyykkyä siinä vaiheessa, kun jalat on jo VÄHÄN puhki ;) No tästäkin haasteesta selvittiin, mutta taisi siinä olla meikäläisen meno (vaappuminen) aika hupaisaa katseltavaa!

Sunnuntaina paistettiin vielä iltapalaksi pannareita perinteitä kunnioittaen. Toki saatoin syödä niitä myös aamupalaksi. Mutta pannareitahan ei koskaan voi syödä liikaa, eihän!?
Nyt on iloinen mieli, uusi ihana viikko edessä ja paljon kivaa tiedossa. Kauniit syysilmatkin näyttävät vielä jatkuvan, joten ei voi kuin nauttia.

Mitä nämä ovat? Näyttävät vähän omenoilta, mutta ovat paljon pienempiä...2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia (taas!). Joskus vain asiat menee ihan minne sattuu, mutta onneksi kyse ei ollut mistään vakavammasta. Ja onneksi aina on myös niitä ihania viikkoja vastapainoksi. Niin ja se omenantapainen puu on joku koristeomenapuu, lajiketta en osaa sanoa :) Mukavampaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Terhi :) Ajattelinkin, että jotain koristeita ovat nuo enkä alkanut sitten testailemaan, miltä maistuvat.

      Poista