Sivut

maanantai 7. heinäkuuta 2014

Siskosten vesipuistokivaa

Kesä tuli takaisin, helteet palasivat ja rakas siskoni tuli viikonloppukyläilemään pitkästä aikaa. Yhteinen siskosaika piti sisällään paljon kaikenlaista puuhastelua yhdessä. Paljon olimme ulkona, koska kelit nyt viimeikin olivat niin hyvät. Salille luolauduimme kyllä yhtenä aamupäivänä, mutta muuten nautimme pääosin auringosta. Omalla terassilla tuli venyteltyä ja sen päätteeksi loikoiltua auringossa. Pyöräiltiin myös paljon ja lauantain 38 km pyöräily tuntui hujaukselta, kun pääsi auringossa viilettämään.

Sunnuntaina aloitimme päivän suuntaamalla kohti Coffee Housen brunssia. Ja olipa taas jälleen hyvät herkut ja masu tuli täyteen. Ja tuo suklaamuffini oli lähes täydellinen: vähän rapea kuori, sisältä ihanan tahmainen ja maku hyvin tummasuklainen.
Kun masut oli täynnä brunssiherkkuja, olikin hyvä lähteä niitä Tykkimäen Aquaparkkiin sulattelemaan. Istahdettiin pyörien selkään ja otettiin siis suunnaksi vesipuisto. Ja oli kyllä hauska päivä. Testattiin kaikki liukumäet useaan kertaan ja loikoiltiin auringossa rusketusta tavoitellen. No loikoiltiin ehkä vähän liikaa, sillä pukuhuoneessa paljastui karu totuus miun palaneista olkapäistä. Ja siskoni oli myöskin hankkinut sellaisen mukavan joulutontun olemuksen koko kroppaansa, hihiii.... 
Oli hyvin hauskaa ja nautittiin kyllä koko rahan edestä. Tämän kesän auringonottokiintiö tuli miun osalta täyteen. Rusketus saa tietty tarttua, mutta rannalle makoilemaan ja ihoa kärventämään ei missään nimessä ole enää tarvetta lähteä.Kuvat muuten otettu iPadilla, jossa oli päällä sellainen vesitiivis muovisuojus. Oli aika kätevä tällaisessa kosteassa ympäristössä. Toki muovin vaikutus hieman näkyy kuvista, mutta iloinen tunnelma välittyy varmasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti