Sivut

keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Sukellus syvyyksiin

Päästiin vihdoin korkkaamaan sukelluskausi. Niin siis todellakin nyt eletään jo kesäkuuta ja sukellettu ei olla viime kesän jälkeen. Aika surkeeta, mutta jotenkin ei vain ole saanut aikaiseksi lähteä. Ja itse kyllä nautin enemmän kaikista sukellusmatkoista ja viikonloppuretkistä, kun silloin pääsee aina kavereita tapaamaan ja sukelluksiakin tulee useita. Joten empä taida ottaa minkäänlaista stressiä sukeltamattomuudesta, viime aikoina on ollut muut asiat tärkeämpiä elämässä. 
Mutta tosiaan toissa viikonloppuna otettiin suunnaksi Kuortane ja Kaatialan louhos, jossa päästiin lauantaina tekemään useampia sukelluksia. Ja oli se taas sen kaiken vaivan ja pitkien ajomatkojen arvoista. Jotenkin tuolla veden alla unohtuu aivan totaalisesti kaikki muu elämä ja voi vain nauttia kevyestä olotilasta. Vaikka Kaatialan louhoksella ei juurikaan kaloja pääse ihastelemaan, niin viihdyin veden alla kuitenkin aina siihen asti kunnes vilu iski.

Ja kuten voitte arvata, pinkkiä löytyy <3

Jos olis allergiaa, saattais jäädä sukeltamatta...

Seuraavan sukelluksen ajankohdasta ei ole tietoa, paljon on muuta ohjelmaa tiedossa tuleville viikoille. Mutta kyllä me sinne veden alle taas joku kerta eksytään, on se vaan niin mukavaa :)

Kaatialan louhos.

Mie aina "pilaan" meidän kuvat pelleilemällä.

2 kommenttia:

  1. Heips inspiroiva blogi sulla! Alankin seurailemaan, liityhän säkin mun lukijaksi :) Kivaa kesää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja iloista kesää myös sulle :)

      Poista