Sivut

lauantai 21. kesäkuuta 2014

Helsinginssä kiertelemässä

Kävin (siis olin neljä päivää) Helsingissä. Satoi vettä suurimman osan aikaa, mutta eipä haitannut, kun ei antanut haitata. Kävin Sis. Deli Cafessa syömässä aamupalaa lounaaksi kahtena päivänä. Oli ihan pakko, koska se on niin ihana paikka. Kookos-bansku -puuroa, siemeniä ja pähkinöitä, leivän päälle erilaisia siemenlevitteitä, ihanaa lattea ja makoisaa pannaria. Suosittelen lämpimästi!Myös kahvittelu ja herkuttelu Starbucksilla kuului ohjelmaan. Onneksi en asu Helsingissä, koska rahani uppoaisvat kahveihin ihan tyystin. Oli positiivinen yllätys, että Starbucksilla laten sai rasvattomaan maitoon sokerittomalla vaniljasiirapilla. Mahtavaa!! Kyllä miulle maistuu latte myös täysmaitoon tehtynä ja aidolla siirapilla. Halusin nyt kuitenkin kokeilla vähän erilaista versiota ja hyvää se oli. Niin ja tuo vadelma-juustokakku, ai että....

Vadelma-juustokakku oli aika taivaallisen hyvää!

Pakolliset Starbucks kuvat :)

Kävin myös shoppailemassa, pääasiassa Stokkalla. Uusi rahapussi oli ostoslistalla ja kun näin tämän, niin se oli menoa sitten. Rahapussi käteen ja juosten kassalle. Harvoin tulee tällaisiin törsäiltyä, mutta nyt ei edes tarvinut miettiä ostaako vai ei. Tämä oli aivan täydellinen minulle. Nämä pienet pinkit asiat elämässä ovat kyllä miun juttu.Ja kun pinkkiin päästiin, niin voidaan jatkaa samalla linjalla. Ostin nimittäin kompressiosukkien kaveriksi vielä tällaiset säärystimet. Kävin niitä myös testaamassa kuntosalin juoksumatolla ja hyvät olivat. On se keveyden tunne vaan ihmellinen, mitä nämä kompressiot saavat aikaan. Suosittelen kokeilemaan, vaikka et juoksisikaan paljoa. Itse aion käyttää näitä muuallakin kuin lenkillä.Lenkilläkin tuli käytyä, tässä vaiheessa en vielä yläkuvan säärystimiä omistanut.

Aurinkoisesta säästä pääsin nauttimaan vain yhtenä päivänä. Kesäinen Helsinki on täynnä ihmisiä ja hyvin eloisa. Tykkään vain kuljeskella ympäriinsä, katsella ja nauttia, ehkä poiketa kahville tai käydä kiertelemässä jokin kiinnostavan oloinen pikku kauppa. Tällaiset pienet irtiotot arjesta ovat ihan mukavia. Lisäksi pääsin tapaamaan kahta ystävääni ja vaihtamaan kuulumisia pitkästä aikaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti