Sivut

maanantai 19. toukokuuta 2014

Paras viikonloppu pitkään aikaan

Nyt ei voi muuta todeta kuin, että aivan MAHTAVA viikonloppu takana! Osa ilosta tietenkin liittyy siihen tosiasiaan, että aurinko paistoi iloisesti ja lämpöä riitti. Jo nämä saivat nimittäin ainakin miun mielen erittäin iloiseksi. Perjantaina oli työpaikan virkistyspäivä ja ohjelmassa oli mm. käynti Kouvolan keskustan Garra Spa Centerissä, jossa pääsimme 10 min pituiseen jalkahoitoon. Ja hoitajina tietenkin ihanasti kutittelevat ja jalkoja nyppivät pikkuiset kalat. Oli oikein mukavaa uitella siinä hetki jalkoja, ja tuntui kyllä koivet tämän jälkeen hyviltä.Lauantaiaamuna lähdin lämpimään keliin kipittämään lenkkiä ja testaamaan uusia kompressiosukkiani. Ostin Zero Pointin sukat jokunen viikko sitten ja nyt laitoin ne ekaa kertaa jalkaan. Aiemmin miulla on ollut sellaiset "halpissukat", mutta ovat nekin toimivilta tuntuneet. No nyt pääsivät Zero Pointit testiin ja voi sitä iloa ja keveyden tunnetta, joka lenkillä oli. Mie niin kyllä rakastuin näihin sukkiin <3 Ainoa huono puoli, että kesällä ei sääret rusketu jos näitä käyttää, apua! Mutta voin kyllä todella näitä kompressiosukkia suositella ihan jokaiselle. Tiedä sitten kuinka kauan vaikutuksen tuntee? Tottuuko näihin ja sitten ei tunnukaan enää niin superilta? No ajan kanssa selviää tämä.
Lauantai jatkuikin iloisissa merkeissä, kun ystävät saapuivat "tupatarkastukselle". Ja taisi meidän kämppä saada hyväksynnän :) Käytiin kiertelemässä vähän keskustassa, miehet shoppaili kauheat kassilliset vaatteita Hennesiltä ja me naiset vaan ihmeteltiin, et mitens tässä nyt näin kävi! Sitten istahdettiin vielä hetkeksi Amarillon terassille. Illalla korkattiin grillikausi possun, kanan, maissin, bataatin, porkkanoiden ja sienten kanssa. Tehtiin myös pieni juustokoe, nimittäin oli tarkoitus paistaa vuohenjuustoa pannulla. Idea tuli näistä kuvista, mutta kuinka kävikään: juusto SULI YHDEKSI KÖNTIKSI! Että syötiin sitten vuohenjuustokönttiä, varsin mielenkiintoista. Mutta ystävien seura todellakin piristi aivan tajuttomasti ja teki niin hyvää.

Sunnuntaina lämpötila sen kun jatkoi kohoamistaan. Kun vieraat olin saatettu kotimatkalle oli aikeissa lähteä salille, mutta jostain syystä Kuusankosken yleisurheilukenttä alkoikin houkutella enemmän. Juomapullo ja heittokengät reppuun ja menoksi. Ja tätä päätöstä en katunut hetkeäkään. Olin niin onnellinen, kun pääsin vähän juoksemaan ja heittelemään kiekkoa kentälle. Ei sitä fiilistä voi edes sanoin kuvailla. Tällaista liikunnan tuomaa hyvänolontunetta saavat tällä hetkellä aikaiseksi lähinnä tämä kentällä hikoilu sekä tanssitunnit. Enpä paljoa salia kyllä kaivannut. Ja nopeasti muuten huomasi, kuinka auringon lämpö teki hyvää kropalle.


Verryttelyt, koordeja, aitakävelyitä ja sitten kiekot käteen. Enpäs muuten muistanutkaan, kuinka vaikeaa kiekonheitto on ringistä ihan koko vauhdilla :) Paikalta heittäminen nimittäin sujui ihan "vanhaan tapaan", mutta eipä mennyt kovin montaa heittoa ringistä kentälle asti. Mutta pääasia, että hauskaa oli! Ja olihan se lopuksi vielä pakko muutama henkseli (kulmasta kulmaan tehtäviä vetoja) nurmikolla paljain varpain juosta.


Sunnuntai-iltana singahdin vielä Tuomasmessuun. Jälleen kerran keittiöön avuksi ja tietysti pääsin myös itse messusta nauttimaan. Näistä hetkistä mie saan aina niin paljon levollisuutta mieleen ja on mukava tavata aina uusia ihmisiä ja vaihtaa muutama sana. Se oli sitten viimeinen messu, ensi syksynä vasta seuraavan kerran. Viikonloppuhan ei olisi täydellinen ilman sunnuntain pannareita, joten niitä vielä paistoin meille iltapalaksi. Nyt oli vuorossa puolukkapannarit sitruunarahka -täytteellä, namii!

Kuva on aivan yhtä huono kuin miun puhelinkin.

Ja tässä vielä todellinen tyylinäyte kiekonheitosta. Tarvisin ehkä vähän asiantutevaa ohjausta...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti