Sivut

maanantai 2. kesäkuuta 2014

KesäLoma = TanssiLoma

Vaikka tanssikurssit ovat olleet tauolla vapusta lähtien, kesä ei tule olemaan tanssiton. Siitä pitävät huolen tanssikurssit niin täällä Suomessa kuin ulkomaillakin. Joskus viime vuoden puolella satuin päätymään tanssikurssi meren äärellä -sivustolle. Kyseessä on siis kesäisin järjestettävä tanssileiri Turunmaan saaristossa. Tunnit ovat balettia, nykytanssia ja jazzia. Kursseja järjestetään useita kesän aikana ja jokainen hieman eri ikäryhmälle. Kurssi vaikutti todella ihanalta: tanssia meren äärellä luonnon helmassa ja kuulosti niin miun jutulta, että ilmoittauduin mukaan heti :) Juhannuksen jälkeen olisi sitten lähtö leirille.
Tätä ennen pääsen kuitenkin muutaman kerran myös Studio Dance Pitin iloisille kesäkursseille pyörimään nykytanssin pariin. Kurssit starttaavat TÄNÄÄN!

Kesällä ei ehkä siivota, mutta muuten on varmasti tajuttoman siistejä kursseja ja tunteja luvassa!

Jotta tanssit eivät vielä alkukesään lopu, tiedossa on myös toinen tanssileiri, jota odotan näistä kaikista ehkä eniten. Tämänkin kurssin bongaus oli täyttä sattumaan. Surffailin netissä ja löysin Trinity Labanin tarjoaman kahden viikon mittaisen kesäkurssin Lontoossa. Trinity Laban Conservatoroire of music and dance tarjoaa siis koulutusta tanssin ja musiikin parissa:  

"Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance is the UK’s only conservatoire of music and contemporary dance. Leaders in music and contemporary dance education, we also provide exciting opportunities for the public to encounter dance and music, and access arts health programmes. The unequalled expertise and experience of our staff and our world class facilities are housed in landmark buildings."Kun näin kurssi-infon, tuli heti sellainen olo, että tänne on päästävä. Nyt tai ei koskaan! Vähän aikaa houkuttelin Markoa ja sitten jo täytimmekin iloittautumislomakkeet. Ihan tuli sellainen olo, että jokin haave olisi tullut todeksi <3 Kurssi on tarkoitettu siis kaiken tasoisille tanssijoille ja tarjolla on eri tasoisia rymiä baletin, nykytanssin, yogan, pilateksen, streetin ja koreografian parissa. Kurssi kestää siis 2 viikkoa, opetusta on ma-pe kunakin päivänä 4 x 1,5h ja tunnit ajoittuvat 9.30-17.45 väliselle ajalle. Tulee siis varmasti olemaan aika moista menoa ja kroppa varmasti väsynyt joka päivä. Mutta mielettömän suurella innolla odotan tätä kokemusta!

Joka päivä on samat tunnit, jotka siis jo valittiin ilmoittautumisvaiheessa. Mennään Markon kanssa yhdessä kahdelle nykytanssitunnille. Sitten miulla on balettia ja pilatesta. Marko puolestaan otti koreografiaa ja streettiä. Eipä ole tullut pilatestunneillakaan ennen käytyä viittä kertaa viikossa, mutta nytpä pääsee kokemaan, mitä näin tiivis keskivartalon harjoittelu saa aikaan keholle. Lennot ja majoitus meillä on jo varattuna, joten nyt pitää vain malttaa odottaa heinäkuun loppua!

Vähän eri tavalla taitaa siis tänä kesänä miun lomaviikot kulua. Nyt näin ja ensi vuonna ehkä jotain muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti