Sivut

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Uudet lenkkikaverit

Viime viikolla kotiin lenkkeillessä alkoi toiseen päkiään sattua. Ei paljon, mutta vähän kuitenkin. Kipu oli juuri sellainen, että tiesin heti mistä se oli tullut: lenkkarit kaipasivat päivitystä. Yleensä ostan uudet lenkkarit kerran vuodessa, mutta viime keväänä kengät jäivät ostamatta, kun en akilleksen takia pystynyt kunnolla juoksemaan. No olipas kyllä huono syy olla ostamatta kenkiä…

Aina uusia ostaessa tuntuu jotekin hassulta, koska vanhat näyttävät aina päällisin puolin ihan hyviltä. Mutta "sisäiset" ominaisuudet häviävät kyllä vuoden aikana hyvin tehokkaasti. Yleensä vanhat lenkkarit päätyvät pesukoneen kautta salikenginksi, joten heti ei niitä tarvitse hylätä :)

Tilasin itselleni lenkkarit Urheilu-Shop Ala-Korvelta, josta lenkkareita olen ostanut jo monena vuotena. Homma menee niin, että laitan sinne sähköpostia ja parin päivän päästä minulla on täydellisesti jalkaan sopivat uudet kengät kotona. Ja näin on tapahtunut joka kerta. Kuinka helppoa, ei tarvitse lähteä kauppoihin etsimään! Adidas on miun merkki, siitä en luovu. Ja lenkkarin pitää olla hyvin kevyt. Tällä kertaa sain Adidaksen Adizero Bostonit. Ei hajuakaan minkä vuoden malli tämä on, mutta pääasia, että ovat hyvät jalkaan. Kävin jo kerran testaamassa ja ero vanhoihin kenkiin oli aika huikea.
Kyllä nyt kelpaa kiitää näillä kengillä katuja pitkin. On muuten ollut aivan ihania lenkkeilyilmoja. Vielä kun vähän lämpöä ja aurinkoa saataisiin, niin sulaisi tuo pururatakin ja pääsisi hellimään jalkoja vähän pehmeämmällä alustalla.

Ei muuta kun kevätaurinkoon kirmailemaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti