Sivut

tiistai 14. tammikuuta 2014

Tanssien kohti kesää

Perus arki pyörähtää nyt todenteolla käyntiin, sillä kevään tanssikausi starttaa än-yy-tee-nyt! Tänä iltana olisi sitten eka tunti. Aivan mahtavaa, tätä olen jo kovin odottanut. Otettiin kyllä viime perjantaina kehitysryhmän kanssa pieni varaslähtö kauteen, sillä meillä on jo muutaman viikon päästä yhdessä musaopiston kanssa esitys, jota vähän harjoiteltiin. Oli hieman "kaoottinen" olo, mutta jälkeen päin videolta nähtynä esitys ei ollutkaan yhtään hullumman näköinen. Vähän vielä treeniä ja viilausta, niin hyvä tulee :)Tälle keväälle onkin tiedossa aikas paljon enemmän tanssia, kuin mitä syyskaudella oli. Vähän halusin tehdä uusia "aluevaltauksia", sillä monipuolisuudesta ei varmasti ole haittaa. Otan jatkossa askeleita siis myös streetin ja baletin parissa. Street -tunti on Studio dance pitin K-20 tunti, joka on näin aloittelijalle enemmänkin kuin sopiva. Baletin maailmaan olisi tarkoitus astella kansalaisopiston aikuisbaletin parissa. Tämän tunnin suhteen en oikein tiedä mitä odottaa, taidan mennä vain mukaan hyvin avoimin mielin. Olen kyllä Jyväskylässä opiskeluaikoina käynyt yhden kurssin, mutta siitä on aikaa. Harjoitustossut kävin ostamassa ennen joulua Helsingin Piruetista (oli muuten hyvää palvelua kaikin puolin), sukat kun ei ole ainakaan miun juttu, vaikka niilläkin ehkä pärjäisi. Ja näille tossuille on kyllä käyttöä jatkossakin, koska olen kesällä menossa yhdeksi viikoksi meren äärelle tanssikurssille (tästä lisää myöhemmin). Tule kesä jo :)

Baletin ja streetin lisäksi viikkooni mahtuu nykytanssia, showtanssia, kehitysryhmän harkat sekä K-20 jazz (tämä tosin on lyhyt 4 kerran kurssi, loppuu helmikuun puolenvälin tienoilla). Olen kovin innoissani alkavasta kaudesta ja odotan jo kovin, että pääsen opettelemaan uusia sarjoja, pyörimään piruetteja, hyppimään, pomppimaan ja nauttimaan iloisista tunneista.Because I <3 it

Vaikka tanssista tällä hetkellä kovin nautin, tulee muutakin puuhasteltua sillä urheilun osalta "vanhat kuviot" jatkuu tietysti myös. Kehonhuoltoa pilateksen ja bodybalancen parissa. Lihaskuntoa ja jonkinlaisten voimatasojen ylläpitoa salilla muutaman kerran viikossa. Lenkkeilyä ja uintia aerobisena treeninä sekä omien ajatusten kanssa oloa. Vaikka lenkkeilen pääasiassa yksin, en pane pahakseni myöskään lenkkiseuraa, se kyllä kelpaa :) Venyttelyä aion myös harrastaa tai oikeammin ottaa vain sille aina jostain aikaa.

Yes, I will!

Tästä se taas lähtee :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti