Sivut

keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Lomalle Lomps!

Kyllä vain, miun joululoma on alkanut. Alkoi jo muutama päivä sitten ja töihin olisi tarkoitus tallustella takaisin vasta loppiaisen jälkeen. Kesälomia jäi pitämättä, kun marraskuun sukellusreissu Egyptiin peruuntui. No nytpä pääsen nauttimaan ihan kolmen viikon pituisesta lomasta. Oikeastaan aika ihanaa :) 

Viime viikonloppu oli kyllä täynnä paljon juuri niitä hetkiä, joista jää sydämeeni paljon rakkaita muistoja. Suurin osa viikonlopusta kului Studio Dance Pitin joulunäytöksissä. Perjantai-iltana harjoiteltiin vielä meidän keiju-esitystä ja lauantaina olikin vuorossa jo kenraaliharkat. En yleensä kenraaleissa ole jännittänyt, mutta tällä kertaa oli vähän toiset fiilikset. Jalat tärisi ja omat suoritukset meni kyllä vähän niin ja näin. Tiesin kuitenkin kokemuksesta, että saan tärkeissä hetkissä itsestäni eniten irti pienen jännityksen kera, joten olin luottavaisin mielin esitysten suhteen. 

Joulunäytöksiä oli luvassa viikonlopun aikana yhteensä kolme kappaletta, joista ensi-ilta oli lauantaina. Jouduin tekemään vaikean valinnan ja jättämään esityksen väliin, sillä liput Juha Tapion konserttiin Lahden Sibeluistaloon polttelivat taskussa kovasti. Liput ostin jo kesällä arvaamatta, että ne osuisivat yhteen näytöksen kanssa. Harmitti kovasti väliin jäänyt esitys, mutta valinta oli kuitenkin oikea. Minä, kummitätini ja siskoni nautimme konsertista erittäin paljon. Mieleeni jäi erityisesti soimaan "Ratapiha", jota kyynel silmässä kuuntelin. Kaunista <3

Sunnuntaina koitti sitten se odotettu esityspäivä. Tiedossa oli kaksi esitystä täydelle katsomolle. Odotusta, melua, jännitystä, sähläämistä, kavereiden kanssa höpöttelyä, mielikuvaharjoittelua. Lauantain "tärinäjännitys" oli vaihtunut juuri sopivaan pieneen jännitykseen, olin luottavainen esitysten suhteen. Astelin lavalle kolme kertaa molemmissa näytöksissä kiitollisena siitä, että sain olla siellä ja toivoen, että yleisö nauttisi esityksistämme. 

Studio Dance Pitin Joulunäytös 2013. Kerman Keijutanssi.
Musiikkina:  Chisu-Yksinäisen keijun tarina. Kuva: Marko

Studio Dance Pitin Joulunäytös 2013. Showtanssi. Musiikkina: Timbaland-Apologize. Kuva: Marko

Nautin esityksistä! Aina jää parannettavaa, eikä koskaan ole sellainen olo, että tämä meni nyt täydellisesti. Vaikka olen yleensä hyvin kriittinen oman osaamiseni ja onnistumisieni suhteen, tällä kertaa osasin kuitenkin olla erittäin tyytyväinen sekä omiini että ryhmiemme suorituksiin :) Tosin vieläpä en ole esityksiä videolta nähnyt. Kotiin lähtiessä olo oli tyhjä ja väsynyt, mutta kuitenkin onnellinen. Olin nauttinut ja tehnyt parhaani <3

Tanssi pitää nyt hetkeksi unohtaa. Ja oikestaan vähän muukin urheilu. Syksyllä ärtynyt isovarpaan uloin nivel ei ole päässyt parantumaan. No miten se voisikaan, kun on pakko tanssia :D Nyt on kuitenkin otettava tämä varpaan parantuminen ihan tosissaan, sillä pahimmillaan seurauksena on nivelrikko. Juu EI KIITOS! Varvas on kuvattu eikä siellä mitään onneksi ole rikki. Paras ja ainoa hoito on nyt lepo ja sitä se tulee saamaankin. Ei lenkkeilyä, ryhmäliikuntaa, hyppelyitä tai tanssia hetkeen! Uimahalli ja kuntosali saavat riittää (eiliset maastavedot tuntuvat tässä istuessa ihan vähän vaan pakaroissa).

Pieni joulusiivous olisi tässä tiedossa tällä viikolla. Ja vähän muutakin joulupuuhastelua. Kauneimpia joululauluja tuli siskon kanssa käytyä maanantaina laulamassa. Pääsin laulamaan kaikki lempilauluni, ihanaa! Kouvolan keskustassa järjestettävä Jouluvaellus olisi tiedossa sunnuntaina: joulukuvaelma kaupungilla musiikin, tanssin ja draaman siivittämänä. Olen itse laupautunut kulkueeseen mukaan ja kovasti odotan jo tulevaa viikonloppua.

Näiden kauniiden sanojen myötä haluan toivottaa Siunattua joulunaikaa ihan jokaiselle!


On jouluyö, sen syvä rauha 
Leijuu sisimpään, 
Kuin oisin osa suurta kaikkeutta 
Vain kynttilät ja kultanauhat 
Loistaa hämärään, 
Vaan mieleni on täynnä kirkkautta 
Näin sydämeeni joulun teen 
Ja mieleen hiljaiseen 
Taas Jeesus-lapsi syntyy uudelleen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti