Sivut

maanantai 25. marraskuuta 2013

Voimistelun iloa Kangasalla

Oltiin Markon kanssa muutama viikko sitten Kangasalla (jossa lapsuuteni olen viettänyt) katsomassa Kangasalan Naisvoimistelijoiden 70-vuotis juhlaa. Suurin syy lähteä näytöstä katsomaan oli oman siskon esiintyminen siellä :) Juhlan teemana oli "Matkalla" ja esitys koostui sekä vanhoista että uusista koreografioista. Oli huisin hauska nähdä sellaisia esityksiä, joita itse on ollut pienenä esittämässä. Pääosa esiintyjistä oli nuoria ja aikuisia, mutta mukaan mahtui myös muutama lasten esitys, joista ehdottomasti parhaana "Mimmiliiga" (tätä aikoinaan tanssineet kyllä tietävät, mistä on kyse!).
Aikuisten ja nuorten valioiden kaunista voimistelua. Kuva: Marko

Seuran vanhimpien iloinen esitys. Kuva: Marko

Kuva: Marko

Kuva: Marko
Olen itse ollut ala-asteikäisenä mukana KNV:n jumpissa. Esitystä katsellessa mieleeni tulvikin paljon ihania muistoja. Muistan esimerkiksi nuo kaikki iloiset kesäviikot, jotka olen Ruoveden jumppaleirillä viettänyt yhdessä satojen muiden lapsien kanssa. Minulla oli aikoinaan myös voimistelunauha, sellainen kaunis vaaleanpunainen. Ja voi kuinka minä nauhavoimistelusta tykkäsinkin. Jos nauha olisi vielä tallella, kaivaisin sen esille ja menisin salaa sitä vähän jonnekin heiluttelemaan. Vieläköhän sitä osaisi....?

Nauhavoimistelua. Kuva: Marko

Kangasalla on muuten myös miehille tarkoitettu voimistelutunti "urosjumppa". Ja oli aika mahtavaa, että nämä jumpparit oli saatu mukaan tähän esitykseen. Huippu hauskaa, sanon minä!

Urosjumpparit! Kuva: Marko
Ehkäpä totean tähän loppuun: kesän 2015 Helsingin Gymnaestrada -tapahtumaa odotellessa. Siellä lentävät taas valkoiset linnut ja minä niiden mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti