Sivut

lauantai 16. marraskuuta 2013

Pannukakku, pancake, pannkaka, Pfannkuchen, pannkook...

Sunnuntai-illan pannareista on tullut meille jo vähän niin kuin tapa. Toisinaan pannarit siirtyvät kuitenkin lauantaille, jos tiedän, ettei sunnuntai-iltana ole aikaa niitä tehdä. Näin kävi tänään, koska huomenna tullaan kotiin vasta myöhään. Joten pannareita PITI ehdottomasti tehdä tänään :)

Yleensä paistan meille molemmille kasan pieniä pannareita ja sit syödään ne rahkan kanssa. Tänään kuitenkin halusin koota itselleni omaksi ilokseni oikein annoksen pienten koristeluiden kera. No ei siitä kovin kummoista kaunokaista tullut (lisäksi en osaa ottaa kuvia ja kamerakin on huono), mutta maku ratkaiseekin :)Nämä pannarit oli tehty suurin piirtein tällaisista aineksista:

* 2 valkuaista
* 1 rkl kaurahiutaleita (isoja, luomu)
* 1 rkl kaurajauhoja
* 1 rkl kookosjauhoja
* 1 rkl vehnäleseitä
* 2 rkl vaniljaproteiinijauhetta (käytin itse fastin cook-bake-cake)
* 1 tl leivinjauhetta
* 2/3 bansku (loppu meni koristeluihin)
* steviaa makeutukseen

Bansku muussiksi ja sitten vaan kaikki aineet sekaisin. Paistoin pannulla kookosöljyssä ja tuli siis 3 kappaletta. Mutta määrä riippuu tietysti siitä, minkä kokoisia ja kuinka paksuja tekee.

Täytteeksi vaniljastevialla ja sitruunamehulla maustettua rahkaa. Päällä mansikkasosetta (ei siis ketsuppia!), banskua, kaakaonibsejä ja kookoshiutaleita. Oli kyllä huisin hyvää, namskis! Jaksaa taas nukkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti