Sivut

torstai 7. marraskuuta 2013

Kasvisruokaa, joo-jee!

Lihaton lokakuu oli ja meni. Mitäs nyt, munaton marraskuuko? No ei todellakaan. Vietin siis lihatonta kuukauden, se jäi kyllä nyt päälle. Ei musta täysin lihaton tule ja etenkin kalaa aion kyllä syödä jatkossakin. Ei vaan enää tee mieli lihaa hirveästi. Leikkeleet ei enää eksy mun leivän päälle, on niin monta muuta parempaa asiaa (raejuusto, avokado, juusto, kananmuna, banaani, maapähkinävoi...), joita sinne voi laittaa. En kuitenkaan ole ehdoton, vaan syön sen pihvin, jos mun tekee mieli, enkä kieltäydy tarjotusta ateriasta sen vuoksi, että siinä on lihaa.


Paljon papuja ja siemeniä, tofua, rahkaa, munia ja linssejä. Ja tietty nuo proteiinijauheet kulkee matkassa sekä herneproteiini. Hernekeitto herneproteiinilla tuunattuna oli aika jees ja ravintoarvotkin oli kohdillaan hetkessä (myönnän, keitto oli purkista, itsetehty olis ollut kaikin puolin parempi idea, mut ei just siinä kohtaa ollut aikaa alkaa liottelemaan herneitä). Että en ehkä kuihdu, vaikka proteiinin saanti lihan muodossa väheneekin ;)
Joulun saapuessa isken hampaani varmasti kinkkuun, mutta ehkäpä tänä jouluna panostan laatuun valitsemalla vaikkapa luomuversion :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti