Sivut

sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Hifit ja gospelit

Olin maanantaina hieronnassa. Koko vartalon käsittely, 90 min ja hyvää teki. Olinkin jo niin tämän tarpeessa. Tiistaista eteen päin keskityinkin muutamaan pilatestuntiin sekä tanssitunteihin. Kävin pitkästä aikaa ihan perus pilateksessa (normaalisti käyn laitetunnilla) ja teki kyllä tosi hyvää koko kropalle. Salilla kävin tekemässä yhtenä päivänä ennen tanssituntia hyvän venyttelyn. Ilokseni huomaan kehitystä mun liikkuvuudessa ja venyvyydessä. Eikun kohti uusia tavoitteita ;)

Tanssitunneilla alkaa esitykset olla jo mukavasti kasassa joulunäytöstä varten. Oli erityisen mukva fiilis tanssitunneilla, kun oli syysloman vuoksi ollut niistä viikon mittainen tauko. Perjantaisen tanssitunnin päätteeksi saattin kehuja sekä kasa rakentavia kommenntteja ja vinkkejä, jotka ainakin minun päähäni jäivät todella vahvasti pyörimään...Viikonloppuun maihtui kaikkea mukavaa. Lauantai iltapäivä meni savuisissa ja kylmissä tunnelmissa Kouvolan keskustan parkkihallissa. Ei kuulosta mitenkään mahtavalta, mutta totuus on ihan toinen :) Studio Dance Pitin oppilaat, niin isot kuin pienetkin, pääsivät osallistumaan Vappugospel 2014 -tapahtuman mainosvideon kuvauksiin. Hämyinen parkkihalli oli valaistu, savukone puksutteli, musiikki soi ja me tanssittiin. Ja vauhtiin kun päästiin, niin kylmäkään ei enää haitannut. Innolla jo odotan minkälaisen huikean videon VG:n pojat tästä koostavat.

Kuva: Marko
Kuva: Marko
Kuva: Marko

Meidän viikonloppuun kuului myös "pakollinen" käynti Helsingissä hifi-digi-ski expoilla. Minähän en messuista mitään ymmärtänyt, mutta arvatkaapas oliko messuille lähtö minun idea. No OLI! Ja ihan vain siksi, että ajattelin meneväni stockmannille kierteleen sillä aikaa, kun Marko olisi messuilla kiertelemässä. No ei mennyt ihan suunnitelmat näin, vaan kierreltiinkin messut yhdessä. No ei se ihan kauheeta ollut. Ja kyllä mun mielenkiinto kaiuttimia kohtaan heräsi moneenkin kertaan, mutta vain siitä syystä, että koin tiettyjen mallien olevan huippu tyylikkäitä tai äärimmäisen söpöjä.

Jos kaiuttimia saa tällaisissa väreissä, niin kyllä miun sisustusinto syttyy!
Onneksi pääsen ensi viikolla sinne Stokkalle shoppailemaan, kun työreissu suuntautuu Helsinkiin. Ja enhän minä sieltä muuta halua kuin niitä Herkun makukahveja.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti