Sivut

keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Viivi vauhdissa: YHTEENVETO + syksyä

Sarja tuli tiensä päähän, mutta ajattelin, että jonkinlainen yhteenveto kuuluu tähän loppuun, mutta lyhyt sellainen vain :) Kaikki osat tässä:

osa 1/5: Yleisurheilu 
osa 2/5: Juoksu 
osa 3/5: Kuntosali 
osa 4/5: Kehonhuolto
osa 5/5: Tanssi 

Vaikka kaikkia noita liikuntamuotoja edelleen harrastan enemmän tai vähemmän, taitavat ne tuossa olla jonkinlaisessa "vanhuusjärjestyksessä". Yleisurheiltua tulee enää lähinnä satunnaisesti, kun taas tanssitunteja on useampi joka viikko. Mutta rakkaus lajiin on suurta kaikkia kohtaan.


Markon ottamia kuvia kesältä 2013.

En edes tällä hetkellä tiedä kuinka paljon mulla menee aikaa viikossa näihin harrastuksiin, mutta jos nämä harrastukset saavat minut hyvin iloiseksi ja nauttimaan elämästä, niin silloin tuo aika ei todellakaan ole hukkaan heitettyä. En tee mitään sellaista, josta en pidä. Aion jatkossa pyrkiä tarkemmin keskittymään juuri siihen hetkeen missä olen. Kiinnitän huomioni siihen, miksi tai miten jotain asiaa teen, miettimättä mitä seuravaksi on tulossa. Eli ensi kerralla, kun teen salilla vatsalihasliikkeitä, teen ne ajatuksella loppuun ja vasta sitten siirrän ajatukseni seuraavaan lihasryhmään.

Elämässä on toki paljon muitakin asioita, jotka tuovat minulle suunnattomasti iloa (kuten mun oma <3 Marko, ystävät, perhe), mutta tämä urheilu nyt vaan on ollut osa mun elämää ihan pienestä asti ja tulee aina olemaan. Elämäntapa siis kaiketi.

Käytiin Markon kanssa viime viikonloppuna pienellä kierroksella Valkmusan kansallispuistossa. Etenkin suolla kulkenut pitkospuureitti oli aika hieno :) Tässä muutama otos viikonlopulta.

Kuva: Marko

Valmusan kansallispuiston syksyä. Kuva: Marko

Terassin syyskukat. Kuva: Marko

Kuva: Marko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti