Sivut

maanantai 28. lokakuuta 2013

Viikonloppua

Oli suunnitelmissa taas viikonloppuna kokkailla ja leipoia, mutta päädyinkin sitten äidin hellään huomaan Kangasalle. Ei oltu nähty ihan vähään aikaan, joten olikin ihana lähteä. Pidin perjantaina vapaata töistä ja köröttelin bussilla Kangasalle.

Käytiin tervehtimässä vaaria perjantai-iltana ja samalla reissulla poikettiin Tampereen keskustaan Nanda Devi ravintolaan buffet-illalliselle. Jos on intialaisen ruoan ystävä, niin tätä paikkaa voin kyllä suositella. Ja lihaton lokakuukaan ei haitannut, oli sen verran makoisat kasvispöperöt myöskin. Mahat pystyssä käveltiin autolle. Mutta kotimatkan aikana ehti ruoka sen verran laskea, että kotona jälkkäriksi maistui vielä tummasuklaa ja kuivahedelmät kuohuviinilasillisen kera.

Ravintolan astiat on tosi kauniita. Kuva ravintolan nettisivuilta.

Meidän annokset näytti lähes samanlaisilta. Kuva: aamulehti.fi

Lauantai olikin varsin sateinen päivä, joten vietettiin se salilla ja kaupoissa kierrellen. Valtakunnallista liikuntapäivää vietettiin useilla kuntokeskuksilla ja me päätettiin käyttää ilmainen sisäänpääsy Kalevan Elixiassa. Oltiin vaan ihan kuntosalilla. Oli hyvä sali, tilava ja monipuolinen. Mie heiluttelin kahvakuulilla lyhyen ja terävän treenin ja venyttelin sen päälle aika pitkään. Teki kyllä hyvää!

Iltapäivällä kierreltiin muutamat marketit ja illalla sitte kokkailtiin ruokaa kotosalla. Ja siskoni liittyi myös seuraan, joten perheen kaikki naiset olivat koolla. Edellisestä kerrasta olikin jo liian pitkä aika. 

Sunnuntaina kotiin palasi iloinen, onnellinen ja rentoutunut nainen. Ja arvatkaapas olikos ihana kaivaa kassista puhtaita vaatteita ja laittaa ne suoraan kaappiin. KYLLÄ! Yleensä reissun jälkeen on kasa pyykkiä repussa, mutta rakas äitini pesi mun hikiset ja intialaisen ruuan tuoksuiset vaatteet. Parhautta!

Tänään kokovartalohieronta edessä ja kaiken liikunnan osalta edessä kevyt viikko, jota mun kroppa todella kaipaakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti