Sivut

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Synttärit, rapuja ja muuta mukavaa

Niin se vaan menee elämä eteen päin hurjaa vauhtia. Keskiviikkona tuli tosiaan yksi vuosi lisää ikämittariin, 26 vuotta on nyt tullut tallusteltua täällä maailmassa. Synttäripäivä meni työreissun merkeissä Helsingissä. Koulutuksen jälkeen ehdin käväsitä Stokkalta ostamassa itselleni pienen synttärilahjan: puisen alustan mun korurasioille. Osan noista rasioista sain sukulaisilta synttärilahjaksi.

Mun rasiat <3 Iittalan vitriinejä siis.

Lisäksi mun synttäripäivään kuului iloinen tanssitunti ja illalla kotona lasillinen kuoharia sekä varmaan  10 kiloa hedelmiä ja vihanneksi, jotka Marko oli miulle käynyt ostamssa :D En kyllä syönyt kaikkia ihan kerralla. Meidän kettiössä komeilee nykyään myöskin kaksi timanttista paistinpannua, kun sain Markolta synttärilahjaksi Swiss Diamond paistokasarain. Nämä paistinpannut ovat todellakin timanttista laatua. Lämpimästi voin suositella näihin investointia. Kertaakaan en ole mitään onnistunut pohjaan polttamaan :)

Swiss Diamond paistokasari


Kuun vaihtuessa syyskuusta lokakuuhun yksi etappi mun elämässä tuli myöskin päätökseen (ainakin toistaiseksi) nimittäin enää en ole mitenkään päin opiskelija. Hei-hei halvat bussi- ja junamatkat sekä muut alennukset. Nyt saa sitten kyttäillä muita tarjouslippuja, jos meinaa edullisesti matkustella. No ehkäpä ihan kohtuullista, että työssäkäyvä ei matkustele enää opiskelijahinnoilla.

Opiskelu kuitenkin edelleen kiinnostaisi ja säännöllisesti löydän itseni surffailemasta yliopistojen ym. sivuilla. Oman tietämyksen ja osaamisen laajennus kemian ja labrahommien suuntaan kiinnostaa. Mutta myös pyörittelen mielessäni ainaista ajatusta liikunta-alan opinnoista. En lähtenyt seuraamaan vanhempieni jalanjälkiä liikuntatieteelliseen tiedekuntaan, mutta olisiko kuitenkin pitänyt? Jaa-a... Toisaalta minusta on ihanaa, että liikunta on vain harrastus. Joten pohdiskelut jatkukoon :)

Lauantaina olikin mahtava tanssitunti kun Petra Niemi tuli pitämään meille showtanssi -tunnin. Vauhdikasta menoa ja lopputunnista heiluttiin taas puuhkien kanssa ja leviteltiin sulkia ympäri salia. Illalla mentiin sitten Markon kanssa mun kummitädin luo rapuilemaan. Aika herkkuja olivat!

Kuva: Marko
Kuva: Marko

Olen koittanut pitää tän viikon hyvin kevyenä kaiken urheilun osalta. Nyt kuitenkin loppuviikosta alkaa todella olla sellainen fiilis, että pitäs jo päästä kunnolla tekeen jotain. Koska akilles on ollut varsin yhteistyökykyinen tässä viime viikot, niin olen uskaltautunut juoksemaan noin 40 min lenkin sekä eilen että tänään. Oli kyllä aivan ihanaa, pitkään olenkin odottanut, että pääsisin taas juoksemaan.

Tein muuten tänään omppupiirakkaa. Nams! Ja lihaton lokakuu jatkuu ja loppuu minun osalta siis vasta marraskuun alussa. Pitää ottaa yksi extra päivä, koska eilen tuli rapujen ohessa possuteltua (tää oli sovittu, jo ennen kun päätin aloittaa lihattoman).

Voiko suloisempia tiskirättejä enää olla. Kiitos rakas äiti <3

Iloisella mielellä kohti ensi viikkoa. Paljon mukavaa tiedossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti