Sivut

perjantai 18. lokakuuta 2013

polttoainetta = ruokaa

Tykkään kovasti ruuanlaitosta ja leivonnasta, mutta terveellisestä sellaisesta. Sokerin korvaan stevialla, vehnäjauhot muilla terveellisemmillä vaihtoehdoilla ja proteiinijauheita tulee heiteltyä sinne tänne. En missään nimessä halua noudattaa mitään tiettyä ruokavaliota, mutta kun syön jatkuvasti terveellistä ja ravinneteikasta ruokaa on välillä lupa syödä jotain ihan muutakin. Siksipä kaapistani löytyy aina niitä vehnäjauhoja, koska korvapuusteja leipoessa mitkään proteiinijauhot tai steviat eivät tule kysymykseenkään :)


Muutamassa blogissa hehkutettiin Hanna Skytän laatimaa Fuel Food -kirjaa. Sain sen varsin nopesti kirjastosta lainaan ja nyt minusta tuntuu, että joudun ostamaan sen itselleni. Istuin eilen sohvalla, selasin reseptejä ja luettelin Markolle mitä kaikkea haluaisin heti kokeilla. Lista oli loppumaton :)

"Laajasta reseptipankista pyöräytät suomalaisella superfoodilla voimistetut pirtelöt, puurot, pannukakut, proteiinipatukat, lämpimät ruoat ja herkut. Itse tekemällä vältät turhat säilöntä- ja lisäaineet. Kauhaa pyörittäessä hauis kasvaa ja rasva sulaa nopeammin kuin uudenvuoden tina! Oikein ravittu keho tuo energiaa treeniin!"

Pitää tehdä pieni retki Punnitse ja Säästä -kauppaan täydentämään omia varastoja ennen kuin koekeittiö pääsee vauhtiin. Kokeiluista luvassa kuvia ja kertomuksia myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti