Sivut

tiistai 1. lokakuuta 2013

Arjen pieniä iloja

Sain viikonloppuna tällaisen aivan ihanan kahviastiaston <3 Nämä ovat mummini äidin käsin maalaamia, joten näihin liittyy myös erityisen kovasti tunnearvoa. Nämä ovat olleet tarjolla minulle jo pidempään, mutta en ole niitä halunnut ottaa, koska minulla ei ole ollut paikkaa jonne ne laittaa. Näidenhän pitää olla jotenkin esillä. Nyt sopiva paikka löytyi, joten otin astiaston vastaan.

Kuva: Marko

Ja voitte vain kuvitella kuinka hyvältä vaniljakahvi maistui tällaisesta kupista. Kupit ovat melko pienet, mutta hieman espresso-kuppeja isompia kuitenkin. Herkutteluhetkiin siis varsin oivat.


Kuva: Marko

Tein myös muutama päivä sitten omenapiirakkaa. Se ei kyllä tuossa kuvassa näytä kovin herkulliselta, mutta ihan hyvää se kuitenkin oli. Pohjan kanssa tosin oli hieman ongelmia, koska gluteenittomat kaurahiutaleet temppuilivat. "Loin" kerran yhden ohjeen vhh-piirakkapohjasta ja  mielestäni se oli hyvä. Käytin nyt samaa ohjetta, mutta jo taikinaa tehdessä huomasin, että se ei ihan toiminut. Saattoi olla, että käytin edellisellä kerralla 4-viljan hiutaleita ja ne toimivat paremmin. Nyt taikinasta tuli ihan liian tiivistä ja jouduin lisäämään nestettä aivan tolkuttomasti. Meneepä vielä tämäkin ohje kehittelyyn :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti