Sivut

sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Viikon ja viikonlopun iloa syystunnelmissa

Päivät ja viikot tuntuvat hurahtavan tosi nopeasti. Vielä äsken oli kesä ja nyt jo mennään hurjaa vauhtia kohti lokakuuta. Syksy tuo mukanaan pimeyden, kylmyyden ja sateet. Mutta mulle nämä asiat tarkoittavat, että saan sytytellä kynttilöitä, nauttia ruskan kauneudesta ja vetää jalkaan mummin kutomat villasukat. Olen siis syksyihminen enkä masennu pimeydestä ja kylmenevistä päivistä. Syksy on kaunista aikaa <3

Meidän terassi pimenevässä illassa. Kuva: Marko

Ehkä aika tuntuu kuluvan nyt niin nopesti, koska mun elämässä on tällä hetkellä todella paljon asioita, jotka tuottaa suunnattomasti iloa mun elämään ja kuljettaa mua eteen päin. Tällä hetkellä en vaihtaisi hetkeäkään pois mun elämästä <3 Perjantaina illalla kotiin tuli suunnattoman iloinen ja onnellinen nainen, joskin myös hyvin väsynyt. Takana oli onnistunut viikko, jonka kruunasi meidän Kerman tanssitunti. Monta uutta juttua ymmärsin ja opin taas, lisäksi paljon jäi vielä asioita odottelemaan kypsymistä. Ansaitusti makasinkin loppuillan sohvalla.

Sienisaalis jäi hyvin pieneksi kuivan metsän vuoksi. Kuva: Marko

Lauantaina tehtiin sitten Markon kanssa päiväretki mökille. Sienestystä, ulkoilua, veneilyä, syömistä (iskän savustamaa lohta ja sienikastiketta juuri kerätyistä sienistä). Niin rentouttavaa ja mukavaa yhdessäoloa, todellakin!

Merellä valkoposkihanhien saartamana. Olipa hieno parvi. Kuva: Marko

Loppuilta menikin sitten kotona rentoutuessa. Sauna + kuohari + leffa (Narnian tarinat: Kaspianin matka maailman ääriin) + kotisohva + pannukakut oli taattu ja toimiva yhdistelmä.

Tänään pyörähdin salilla tekemässä vähän jalkoja: prässiä, takareisiä ja kyykkyjä alataljassa. Lisäksi muutama kierros lihaskuntoa ja loppuun venyttelyä. Kotona illalla vielä lisää venyttelyä (olen asettanut itselleni muutamia tavotteita venyttelyn ja liikkuvuuden suhteen, mutta niistä ehkä myöhemmin lisää) sekä hierontaa pilatesrullalla. Huomenna olen päättänyt mennä kokeilemaan kevyttä juoksua purulla, pieni testi siis akilleksen kunnosta.

Pieniä, söpöjä myrkkyjä :) Kuva: Marko

Akkuja täytetty siis viikonlopun aikana kaikin tavoin. Iloisella mielellä odotan tulevaa viikkoa. Tässä vielä Marleena Ansion kauniita sanoja, jotka olen painanut sydämeeni.

"Vapaana oleminen merkitsee itsensä täydellistä hyväksymistä. Vapaa ihminen ei vertaile itseään muihin. Hän on kuin lintunen luonnon helmassa. Vapaa nauttimaan omasta elämästään ja onnen poluistaan."

-Marleena Ansio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti