Sivut

maanantai 22. heinäkuuta 2013

Se on ohi nyt, kesäloma meinaan

Niinpä se kello iloisesti pirahteli jälleen tänään kuuden jälkeen kutsuen töiden pariin. Nopeasti meni tuo reilu parin viikon loma, mutta toisaalta tuntui, että loma oli todella pitkä. Omalla mökillä vietettyjen päivien lisäksi loma kului ihan vaan kotona ollessa kaikenlaisten pienien puuhasteluiden kanssa. Viimeisiksi lomapäiviksi suuntasimme Markon kanssa Kannuskoskelle kummitädin mökille, jossa aika kuluikin perus mökkitouhujen merkeissä: saunomista, uintia, grillausta, mustikoiden poimimista. Kannuskoskipäivillä käytiin lisäksi ihmettelemässä soutukisaa.

Kesäkuvien parhaimmistoa. Kuva: Marko

Kokonaisuutena kesäloma oli varsin mukava ja rentouttava :) Ja kelitkin sattuivat pääasiassa olemaan hyvin lämpimiä ja aurinkoisia. Ei tässä nyt ihan vielä normaaliin arkeen palata, sillä perjantait ovat edelleen vapaapäiviä elokuun loppuun asti. Ensi viikonloppuna suuntaankin yhdessä hyvän ystäväni Ainon kanssa Hangon kauniisiin maisemiin. Meri ja hiekkaranta, voi ihanaa, odotan jo niin <3

Urheilusta olen nyt joutunut pitämään enemmän ja vähemmän taukoa. Akilles vaivaa edelleen, joten lenkkipoluille ei ole asiaa. Lisäksi onnistuin saamaan nivuseni kipeeksi reilu viikko sitten tanssitunnilla. Mitään hajua ei ole, että mistä se nyt ärtyi, mutta jotain kummallista sitten varmaan tanssiessa tein. No tämä vaiva ei nyt sitten poistunutkaan ihan parissa päivässä, vaan äityi sitten niin pahaksi, että jo sukan laittaminen jalkaan oli varsin epämukavan tuntuista. Nyt nivunen on jo parempi, mutta kävelyä kummallisempaa sillä ei vielä voi/uskalla tehdä. Aion hoitaa tämän vaivan nyt kerralla kuntoon, sillä haluan sen olevan täysin kunnossa, kun kaikki kivat syksyn harrastukset taas pyörähtävät käyntiin.

Harmittaa kyllä kaikkien tanssituntien jättäminen väliin, mutta nyt pitää olla järki kädessä. Että tällä hetkellä leuanveto ja penkkipunnerrus tulivat juuri mun saliohjelmaan. Leukoja meni jo 7 (ei ihan puhtaita tosin) ja penkistä nousi 6 x 30 kg, siis aivan huimaa ;) No mun "spagetit" saa nyt vähän aikaa kunnon kyytiä! Ehkäpä tässä vielä kuitenkin muutamille kesätunneille uskaltaudun elokuussa mukaan. 

Meidän kesäope tanssitaiteilija Matti Tauru totesi tänään Kouvolan/Kymen sanomien tanssitaiteilijoiden työstä kertovassa jutussa näin: "Vaikka tanssin harjoittelu olisikin rankkaa, on tanssiessaan kuitenkin enemmän elossa kuin koskaan". Vaikka itse tallustelen vielä alkusuoralla näiden tanssituntien kanssa, niin tuon lauseen voin kyllä omasta kokemuksesta todeta olevan aivan totta! Ajoittain se tunne tulee ja se on vaan niin mahtavaa! Ehkäpä se on verrattavissa sellaiseen urheilun "flow-tilaan", jonka itsekin koskus olen kokenut. Että nyt vaan kaikki mukaan tanssin ihmeelliseen maailmaan, koskaan ei ole liian myöhäsitä aloittaa. Täällä Kouvolassa ainakin on todella mukavasti tarjontaa kaiken ikäisille ja tasoisille :)

Kesän tanssitunnilla. Kuva: Marko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti