Sivut

tiistai 2. heinäkuuta 2013

Loma lähestyy uhkaavasti

Tällä hetkellä kärsin joka aamu, kun joudun työmatkalla raa`asti vain ohittamaan kaikki pyörätien varsilla kasvavat mansikat :´( Eihän mulla aamuisin mikään tulenpalava hoppu töihin ole, että voisin kyllä pysähtyä herkuttelemaan.  Mutta kasvupaikkana kun on tienvierusta, niin olen jättänyt keräilyt sikseen, vaikka sydämeni särkyykin... Onneksi noita ihanuuksia kasvaa myös ihan oman kodin ympärillä, helpottaa vähän tätä tuskaa.

Kuva: wikipedia.org

Ehdin tässä jo hetken olla hyvinkin onnellinen, kun pääsin lenkkeilemään ja juoksemaan akilleksen antaessa vihreää merkkivaloa. No nyt en taas hetkeen juokse (paitsi uimahallissa mummojen kanssa). Viime perjantain super lyhyt lenkki oli vain ja ainoastaan 35min pitkä ja täyttä tuskaa! Etenkin nyt kesällä tää lenkkien ja kaikenlaisten juoksuharjoitusten väliin jättäminen ottaa koville. Tykkään juoksemisesta todella paljon ja nautin siitä myös suunnattomasti. Ajatella, että pienenä minut sai lähes pakottaa juoksemaan alkuverkkaa pidempiä matkoja :) Kaikesta huolimatta ajattelin pysyä positiivisena, se on paljon mukavampaa. Nautin sitten kuntosalista, uinnista, tansseista ja vaihdan juoksulenkit satulan päälle. Annetaan akilleksen (taas) hetken toipua. Peukut pystyssä, että pääsen loppukesästä ainakin Helsinki City triathloniin osallistumaan.

Vanhuus, nytkö se jo iski ;) Kuva: Marko

Oma kesäloma tässä jo ovelle kolkuttelee. Kaksi viikkoa lomailemme Markon kanssa. Loput lomat jäävätkin sitten loppuvuodelle ja ensi keväälle. Mökille olisi tarkoitus suunnata heti perjantaina, kun loma alkaa. Itse pyöräilen vanhan rakkaan pyöräni kanssa viimeisen matkan ja jätän pyörän sitten mökille viettämään eläkepäiviä. Ihan Virojoelle asti en pyöräile, mutta Haminaan on sopiva matka. Sieltä sitten autokyyti mökin pihalle. Pyöräilin Haminaan myös viime kesänä kerran ja reitti on todella ihana. Kumpuilevaa ja kiemurtelevaa tietä maalaismaisemissa. Matkaa on tiedossa vajaa 60 km että jokunen tunti siihen tulee menemään. Aurinkoa siis toiveissa perjantaille, vielä näyttää sääennuste ihan lupaavalta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti