Sivut

perjantai 3. toukokuuta 2013

Häät, Wappu, kokkailua


Viikonloppu vierähti iloisissa merkeissä hyvän ystäväni häissä Turussa. Minulle oli annettu kaason rooli, josta olinkin todella otettu :) Hääpari oli kuitenkin hyvin tehokas ja hoiti itse suurimman osan hääjärjestelyistä ja valmisteluista. Niinpä minulle jäikin lähinnä tehtäväksi morsiammen polttareiden järjestäminen, kahvipöydän pikkuleipien leipominen sekä juhlapaikalla apuna oleminen. Häät sujuivat kaikin puolin erittäin hyvin ja hääpari oli jälkeen päin hyvin tyytyväinen. Olipas vaan mukavaa olla mukana ja seurata ystävän suurta päivää. Pikkuleipiä leivoin tosiaan kahvipöytään ja tulihan niitä jokunen sata tehtyä.

Vanilja halva pikkuleipiä suklaa koristein.

Häiden jälkeen ajoimme heti seuraavana aamuna takaisin Kouvolaan, jossa olikin sitten tiedossa Studio Dance Pitin kevätnäytös. Näytöstohinoissa meni Kouvola-talolla sitten koko päivä. Ensin kenraaliharjoitukset, jonka jälkeen kaksi esitystä ja valokuvaus siinä välissä. Omalta osaltani päivä oli lähinnä odottelua, sillä olin mukana vain yhdessä esityksessä. Oli kuitenkin mukava jutella muiden tuttujen kanssa ja seurata yleistä valmistautumissähellystä hieman sivummalta. Meidän showjazz-ryhmän esitys päätti illan ja taisimme suoriutua melko mukavasti. Ainahan voisi parantaa ja omaan suoritukseen ei varmaan koskaan ole täysin tyytyväinen. Itse kuitenkin nautin esiintymisestä ja uskon, että muilla tytöillä oli myös hyvä fiilis. Toivottavasti se välittyi myös yleisölle :) 

Studio Dance Pitin kevätnäytöksen show jazz -ryhmä.
Kuva:Viivi Häkkinen

Vappua vietimme sitten Helsingissä Glo Hotelli Artissa sukulaisen 50-vuotis synttärijuhlissa. Sukulaiseni sekä hänen kaksi muuta ystäväänsä olivat yhdessä päättäneet järjestää 150-vuotis juhlat. Meno oli vauhdikasta ja ilta varsin mukava. Tanssilattialla pyörähdin muutaman kerran, mutta loppujen lopuksi taisimme päätyä aika aikaisin laskemaan lampaita. Vappupäivänä sää oli aivan erinomainen: aurinkoa aurinkoa aurinkoa :) Piknikkiä varten olimme pakanneet eväät mukaan jo kotoa lähtiessä. Kävelimme Ullanlinnanmäelle, jossa hetken ihmettelimme Helsingin vappumenoa. Ihmisiä oli ihan ruuhkaksi asti, musiikki soi ja kuplajuomat virtasivat. Ei jääty sitten sinne kuitenkaan omia eväitä syömään vaan valittiin hieman rauhallisempi paikka Tähtitorninmeltä. Illansuussa olimmekin sitten jo taas kotona. Ehdimpä siinä vielä illalla mysliäkin tehdä. Tuoksu oli ainakin hyvä, makua en vielä ole päässyt testaamaan.


kaurahiutaleita, vehnäleseitä, kaurajauhoa,
auringonkukansiemeniä, pistaasipähkinöitä, hasselpähkinöitä,
kuivattuja mansikoita ja banaania (sokeroimattomia),
vaniljaa, kookosöljyä, vaahterasiirappia

Tänään oli salipäivä: käsiä ja keskivartaloa. Kaiken matkustamisen ja istumisen seurauksena takareidet ja pakarat huutaa apua, enkä todellakaan uskalla/pysty vielä tekemään jaloille punttia. Ehkäpä viikonloppuna jo uskaltaisi. Onneksi juoksu kuitenkin kulkee hyvin. Huomenna ajattelin käydä taas radalla muutaman vedon kipittämässä aamuisella. Aurinkoakin on luvattu, joten ei muuta kuin nauttimaan :) Huomista odotellessa taidan lähteä vielä bodybalancessa käymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti